Ondernemende sportieve aantrekkelijke fitte vrouw zoekt een mannelijke man
Vrouw, 30 jaar, Omgeving Arnhem

Zij is:

Zij is een echte sportieve, vrouwelijke vrouw met een zeer slank figuur, helderblauwe ogen en lange blonde haren, met een lengte van 1.71 meter. Terwijl ze haar middelbare school afrondde, wist ze al dat ze wilde gaan ondernemen. Na veel coaching, cursussen en vooral ook praktijkervaring is ze nu al jarenlang een succesvolle ondernemer. Ze wil altijd leren en zichzelf verbeteren en daar is ze dan ook vol op mee bezig! Ze geniet hiervan en weet dit ook weer aan anderen door te geven. Ze heeft geen druk sociaal leven, maar geniet van één-op-één momenten met vriendinnen en brengt tijd door met haar kindje, die de helft van de tijd bij haar is. Ze is bewust bezig met zelfontwikkeling en een gezonde levensstijl, zowel fysiek als mentaal. Gepassioneerd, loyaal en gedreven zijn woorden die haar goed omschrijven. Hoewel ze een open persoonlijkheid heeft, kan ze in eerste instantie ook gereserveerd overkomen. Ze zal vrijer en uitgesprokener zijn zodra je meer tot haar intieme kring behoort. Ze is iemand die eisen stelt aan het leven en niet graag concessies doet, maar ze is ook meegaand en meelevend. Ze heeft de afgelopen jaren niet zo avontuurlijk geleefd als ze eigenlijk zou willen, maar houdt tegelijkertijd ook van huiselijk. Ze hoopt iemand te vinden die initiatief neemt, in mogelijkheden denkt, graag verrast, houdt van diepgang en haar en haar dochter helemaal wil omarmen.

Zij zoekt:

Een gezonde levensstijl is belangrijk voor haar. Ze hoopt wel dat hij bewust met zijn gezondheid bezig is en sportief is. Hij begrijpt haar ambities, deelt deze zelf ook, en heeft een ondernemersgeest. Verder wil ze dat hij leeft met de intentie alles uit het leven te halen en graag een traditionele mannelijke rol op zich neemt, zodat zij haar vrouwelijke energie kan omarmen. Aantrekkingskracht zit voor haar niet alleen in uiterlijke kenmerken, maar ze is gevoelig voor charisma en chemie. Ze waardeert esthetiek en kwaliteit en vindt het belangrijk dat haar partner daar ook oog voor heeft en daar wil in investeren. Een man met een sterke persoonlijkheid die tegengas kan geven, zonder dat het een machtsstrijd wordt, past bij haar. Ze zoekt een krachtige man die haar een beschermd gevoel geeft. Zelf wil ze graag een zorgzame, warme en vrouwelijke partner zijn, waarmee een sterk team gevormd kan worden.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.