Ondernemende jonge man zoekt een eerlijke en passievolle vrouw – on hold
Man, 33 jaar, Amsterdam

Hij is:

Hij is een leuke en aantrekkelijke Nederlandse man en 1.86 lang. Hij heeft een volle bos blond haar, een kortgeschoren baardje en blauwe ogen. Hij is licht gespierd, heeft voor de rest een normaal postuur en gaat goed gekleed. Na de middelbare school is hij Rechten gaan studeren maar tijdens zijn studie prikkelde het ondernemerschap al en zette hij zijn eigen bedrijf op. Het bedrijf houdt zich bezig met finaciele transacties en vastgoed. Dit businessmodel was al zeer snel succesvol en verdiende hij op jonge leeftijd al goed geld. Hij werkt hard en werd serieus genomen. Inmiddels is hij enkel nog bezig met zijn eigen beleggingen in onroerend goed. Het kost hem weinig tijd waardoor hij ook goed kan genieten van andere leuke dingen. Ambitieus is deze leuke man zeker! Hij sport graag bij een prachtige gym, tennist en ziet zijn vrienden regelmatig. Hij houdt van samen koken, gaat graag uiteten en weekendjes weg. Ook vindt hij het fijn om de natuur op te zoeken, hij rijdt graag auto en motor, houdt van hardlopen (eigenlijk alles wat sportief is) en in de zomer varen. Soms gaat hij naar een festival, maar hij is niet elk weekend meer in de club te vinden. Hij kijkt er wel naar uit om Burning Man in de zomer van 2023 te gaan bezoeken. Hij reist graag, vroeger ook wel in hostels, nu wat meer comfort of een leuke airbnb. Zo heeft hij Costa Rica, Colombia en Zuid-Afrika nog op de planning staan, wellicht met een leuke vriendin aan zijn zijde. Hij is toegankelijk, ondernemend, heeft droge/sarcastische humor en is sociaal. Hij praat makkelijk en heeft een leuke (internationale) vriendenkring.

Hij zoekt:

Hij valt op een eerlijke grappige vrouw met de juiste normen en waarden. Ze heeft oog voor het milieu en vindt zelfontwikkeling belangrijk. Hij vindt het belangrijk dat ze oog heeft voor de wereld en dat ze fijne vrienden heeft. Innerlijk is het belangrijkste voor hem. Zij heeft net als hij een kinderwens. Eventueel voor de liefde zou hij willen verhuizen want in een relatie heeft hij veel voor iemand over. Daarnaast is hij gepassioneerd, houdt hij van gezelligheid en biedt hij steun en begrip en kun je goede gesprekken met hem voeren.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.