Ondernemende man, type ruwe bolster blanke pit zoekt een ondernemende levensgenieter
Man, 57 jaar, Rotterdam

Hij is:

Hij is een sociale en ondernemende man die oprecht geïnteresseerd is in zijn omgeving. Hij blaast niet direct hoog van de toren maar is eerder het type ruwe bolster blanke pit. Een loyale en betrouwbare vriend voor zijn inner circle, adrem en grappig maar ook in voor een goed gesprek. Hij is lang (1.90m) en atletisch gebouwd en hij heeft een typisch Rotterdamse no nonsens mentaliteit. Of zoals ze daar zeggen, geen woorden maar daden. Hij heeft heldere blauwe ogen en kort donkerblond haar en kleedt zich doorgaans casual sportief. Na zijn studies is hij in de automotive industrie gaan werken. Vervolgens heeft hij nog een jaar in Amerika gewoond en gestudeerd. Later werkte hij twee jaar lang in Saoedi-Arabië als sales engineer. Na deze tijd in het buitenland werkte hij in verschillende internationale salesfuncties. Maar hij kwam er erachter dat dit vak hem geen energie meer bracht en zette zijn carrière voort in andere richting. Als technisch inkoper haalde hij weer veel meer lol en voldoening uit deze job. Door zijn passie voor auto’s is hij amateur autocoureur geworden en in 2017 begon hij zijn eigen onderneming. Dit past goed bij hem want naast deze passie werkt hij graag met jonge mensen. Na vijf jaar heeft hij zijn bedrijf uitgebreid en geeft hij nu ook trainingen. Juist de afwisseling van activiteiten geeft hem plezier in zijn werk. Hij is al een aantal jaren vrijgezel maar nu klaar voor een stabiele, duurzame relatie. Dit zou een mooie toevoeging zijn  aan zijn leven. Heeft zelf geen kinderen maar deze zijn meer dan welkom. Als persoon is hij te omschrijven als een sociale mannelijke man maar ook als gevoelig, loyaal en begripvol. Hij heeft humor en mensen hebben hem graag om zich heen. Hij is doortastend en praktisch ingesteld. Hij is geen stilzitter, dat blijkt wel uit zijn hobby's zoals verschillende sporten, reizen, autoracen, dansen en koud water dippen. Hij kan genieten van de snelheid van autoracen, maar net zo goed ontspannen bij yoga. Met vrienden bezoekt hij graag een voetbalwedstrijd, het filmhuis of lekker koken en borrelen. Hij is een fanatieke wintersporter en gaat graag op actieve vakanties.

Hij zoekt:

De vrouw die bij hem past, ziet zichzelf als ondernemende levensgenieter. Ze is actief en vrouwelijk en woont idealiter in de omgeving van Rotterdam. Hij vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken met zijn hond en hoopt op een vrouw die ook van honden houdt. Wie weet wandelt hij binnenkort met deze leuke vrouw!

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.