Ontwikkelde en ondernemende man zoekt een actieve en vlotte vrouw
Man, 37 jaar, Amsterdam

Hij is:

Hij is een man met gevarieerde interesses en passies, van technologie en ondernemen tot reizen en drummen. Hij is iemand die graag nieuwe dingen ontdekt en zichzelf blijft uitdagen, maar ook in staat is om te ontspannen en te genieten van de kleine dingen. Deze aantrekkelijke man is 1,96m lang, heeft een slank postuur en een aantrekkelijke uitstraling, met een volle bos donkerblond haar en grijze ogen. Na meer dan 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond in een gezellig appartement, heeft hij plannen om te verhuizen naar een plek dichter bij de natuur, zoals bijvoorbeeld Heemstede of Haarlem. Met een technische opleiding en een afgeronde HBO-studie heeft hij een succesvolle carrière opgebouwd. Momenteel werkt hij nog steeds in dezelfde sector en runt hij zijn eigen online bedrijf, wat hem veel voldoening en energie geeft. Het past goed bij hem en hij is er succesvol in. Hij is intelligent, sociaal, analytisch sterk, een extraverte introvert, en hij kan goed luisteren en heeft een scherp gevoel voor humor. Vriendschappen zijn dierbaar en belangrijk voor hem, daarom is hij altijd heel sociaal en trouw. Persoonlijke ontwikkeling is ook belangrijk voor hem. “Een leven lang leren” is een uitspraak die goed bij hem past. Hij vindt het leuk om dit ook terug te zien bij zijn toekomstige partner. Hij houdt ervan om er lekker op uit te gaan, bijvoorbeeld naar het strand (met een cabrio) of om ergens lekker te gaan eten en borrelen. Hij houdt van gezelligheid, maar kan zich ook thuis goed vermaken met een boek, podcast of klussen. Hij blijft fit door drie keer per week te trainen met een personal trainer. Op de hoogte zijn van trends, wandelen, investeren en nieuwe dingen ontdekken/leren is waar hij zich graag mee bezighoudt. Momenteel is hij bezig met het leren drummen. Ook heeft hij een boot met vrienden waarmee hij graag in de zomer gaat varen. Hij is zeer reislustig en trekt er graag op uit. Hij heeft al veel van de wereld gezien en wil nog veel meer reizen. Hij wordt blij van een leuke stedentrip, maar ook van een verre reis naar bijvoorbeeld Australië, Afrika of Colombia. In 2023 lijkt het hem leuk om goed te leren surfen in Portugal.

Hij zoekt:

Hij heeft een paar vaste relaties gehad en daar mee samen gewoond maar staat er nu weer voor open om verliefd te worden op een ondernemende, lieve en vlotte vrouw met humor. Ze houdt van erop uit trekken en dingen samen doen maar ze vindt het ook fijn om haar eigen dingen te doen. Ze heeft een gezonde work/life balance en is verzorgd en weet zichzelf uit te dagen. Een kinderwens is bespreekbaar. Hij is op zoek naar iemand met wie hij kan lachen, praten en groeien, en die hem kan inspireren en uitdagen. Samen bouwen aan een mooie toekomst is waar hij naar verlangt.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.