Oprechte en betrouwbare man zoekt een actieve en avontuurlijke vrouw
Man, 41 jaar, Den Haag

Hij is:

Hij is een blonde aantrekkelijke man (1.88, atletisch postuur). Hij is geboren en getogen in Den Haag en is de stad altijd trouw gebleven. Hij heeft zijn Master in Marketing afgerond en in de consultancy sector. Hij is een oprechte en nuchtere man. Zijn leven is in balans en hij heeft een goed zelfbeeld. Hij is iemand die zichzelf niet direct openstelt voor iedereen, daarvoor moet je eerst zijn vertrouwen winnen. Op het eerste oog kan hij daarom soms als koel of hard overkomen, maar daar gaat een diepere laag onder schuil. Als het vertrouwen er is kan hij zich makkelijk openstellen en over zijn gevoelens praten. Hij is iemand die wordt gezien als betrouwbaar en hij vindt het belangrijk om dat beeld in stand te houden. Hij hecht veel meer waarde aan ervaringen dan aan materialistische zaken. Zijn uitgaven bestaan dan ook vooral uit trips en uitjes met vrienden. Een huttentocht doorde alpen, een weekje surfen of fietsen in de dolomieten. Hij is ambitieus en wil zichzelf steeds verbeteren maar houdt oog voor een goede balans tussen werk privé. Naast sporten ontdekt hij in zijn vrije tijd graag nieuwe muziek of zet hij een lekker maaltijd op tafel. Op die manier kan hij ook genieten van een rustige avond thuis, de boog kan namelijk niet altijd gespannen staan. 

Hij zoekt:

Hij valt op een oprechte vrouw die zich bewust is van zichzelf en haar omgeving. Hij hecht veel waarde aan open communicatie. Daarnaast valt hij over het algemeen op vrouwen met een speelse persoonlijkheid. Een goede match volgens hem is als je actief in het leven staat en avontuurlijk bent ingesteld. Dat betekent een mix van sociale activiteiten, maar juist ook veel de natuur in. Je hoeft niet exact dezelfde hobby’s te hebben, zolang je die van elkaar maar respecteert. Het is voor hem daarom belangrijk dat je elkaar in een relatie ruimte geeft. Hij waardeert het als een vrouw ambitieus is en zichzelf uitdaagt. Uiterlijk is zeker niet onbelangrijk zegt hij, maar is voor hem niet in een hokje te plaatsen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.