Optimistische extraverte vrouw met een wereldse blik zoekt een outgoing man – Members only
Vrouw, 46 jaar, Ede

Zij is:

Ze is optimistisch, gevat en intelligent! Deze aantrekkelijke sprankelende vrouw van 1.75 lang met een normaal postuur en lang haar geniet vol op van het leven. Ze heeft gestudeerd en ontzettend van deze tijd genoten, na haar studietijd heeft ze gereisd en de wereld verder ontdekt. Het reizen is haar overigens met de paplepel ingegoten, met haar ouders heeft ze ook al veel van de wereld mogen zien. Ze is werkzaam als salesmanager voor een ambitieuze en innovatieve scale up, het fijne van haar uitdagende job vindt ze dat ze plaats en tijd onafhankelijk kan werken. Ze heeft een dochter met wie ze regelmatig leuke dingen onderneemt, ook heeft ze goed co ouderschap met haar ex partner geregeld. Ze is ambitieus, zelfstandig, zorgzaam en flexibel. Ze geniet van wining&dining, een potje padel en heeft een rijk sociaal leven met fijne vrienden. Haar plan voor dit jaar is om een bootje te kopen zodat ze lekker in de zomer met een fles wijn en hopelijk haar nieuwe partner kan gaan varen. Ze is extravert, ze geniet van sociale en zakelijke contacten en een potje boksen is een mooie uitlaatklep voor haar. Ze heeft een leuk en afwisselend leven en gaat de toekomst lachend tegemoet, het liefst samen met een leuke partner!

Zij zoekt:

Ze ontmoet graag een ruimdenkende en outgoing man. Hij heeft een positieve mindset en wereldse blik. Hij heeft zijn eigen leven prima voor elkaar. Idealiter houdt hij net als zij van reizen. Afstand is voor haar geen probleem. Eventuele kinderen zijn welkom.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.