Prachtige en positief ingestelde vrouw zoekt een begripvolle man met een warm hart – Members only
Vrouw, 57 jaar, Amersfoort

Zij is:

Zij is een prachtige vrouw met groene ogen. Ze is slank, 1.68 lang en kleedt zich stijlvol met moderne en klassieke elementen in haar kledingstijl. Na het afronden van de middelbare school wist ze al vroeg dat ze in de medische wereld wilde werken. Ze volgde haar passie en behaalde haar diploma. Haar studietijd was een leuke periode vol mooie herinneringen. Hoewel ze een tijdje overwoog om in de gezondheidszorg te blijven, besloot ze toch een andere richting op te gaan. De afgelopen jaren heeft ze zeer interessante functies op C level bekleedt en is nog steeds werkzaam in een uitdagende functie bij een groot bedrijf. Ze hecht veel waarde aan balans in haar leven. In haar vrije tijd geniet ze van reizen, uit eten gaan en spontaan een espresso drinken op het terras. Hoewel ze haar werk met passie vervult, geniet ze enorm van haar privétijd. Sport speelt een belangrijke rol in haar leven. Ze speelt wekelijks tennis, is begonnen met golfen en brengt tijd door in de sportschool. Daarnaast vindt ze ontspanning in het lezen van boeken en af en toe een goede serie kijken. Reizen is een grote passie van haar. Haar favoriete bestemming is Bali, maar ze geniet ook van rondreizen in Portugal en eigenlijk van alles wat reizen te bieden heeft. Comfortabel reizen is voor haar belangrijk, en ze heeft Vietnam en Namibië nog op haar verlanglijstje staan. Deze trotse moeder van volwassen kinderen is een gemakkelijke prater en heeft een sterke communicatieve vaardigheid. Ze bekijkt het leven altijd met een positieve instelling en haar glas is altijd halfvol. Gesprekken met haar zijn inhoudelijk en ze is goed op de hoogte van de actualiteiten. Ze heeft een zachtaardige en liefhebbende persoonlijkheid. Op haar werk staat ze vaak in de schijnwerpers, maar in haar privéleven heeft ze daar geen behoefte aan. Ze kan goed op zichzelf zijn en houdt van gezelligheid en plezier hebben. Wat betreft haar ideale partner: ze waardeert positieve mannen die avontuurlijk, initiatiefrijk, spontaan en ondernemend zijn. Ze deelt graag haar liefde voor reizen met een man die ook graag nieuwe plekken ontdekt en maatschappelijk betrokken is. Ze zoekt een rustige en begripvolle man met een warm hart. Ze droomt nog van het beleven van leuke dingen, genieten van het leven en het maken van mooie reizen. Op professioneel gebied hoopt ze een stap te zetten naar een baan waar ze kwetsbare mensen kan helpen of vrijwilligerswerk te doen.

Zij zoekt:

Wat betreft haar ideale partner: ze waardeert positieve mannen die avontuurlijk, initiatiefrijk, spontaan en ondernemend zijn. Ze deelt graag haar liefde voor reizen met een man die ook graag nieuwe plekken ontdekt en maatschappelijk betrokken is. Ze zoekt een rustige en begripvolle man met een warm hart. Ze droomt nog van het beleven van leuke dingen, genieten van het leven en het maken van mooie reizen. Op professioneel gebied hoopt ze een stap te zetten naar een baan waar ze kwetsbare mensen kan helpen of vrijwilligerswerk te doen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.