Reislustige levensgenieter zoekt een slimme vrouw om te genieten van het leven – Members only
Man, 55 jaar, Eindhoven

Hij is:

Deze man van is op zoek naar een partner die graag samen geniet van het leven met hem. Hij heeft iets langer grijs haar met slag achter zijn oren en draagt zijn bril in zijn haar, grijs blauwe ogen en hij is 1,92m lang met een normaal postuur. Hij heeft economie gestudeerd en was lid, maar hij is geen stereotype student. Tijdens zijn studie heeft hij op kamers gewoond en heeft hij een super gezellige tijd gehad. Hij ziet zijn dispuut genoten nog steeds. Na zijn afstuderen heeft hij een wereldreis gemaakt in drie maanden tijd en is hij daarna begonnen met werken/ Vervolgens heeft hij 10 jaar lang twee bedrijven gehad met een compagnon, maar momenteel werkt hij zelfstandig wat hem veel voldoening geeft. Deze man is een echte levensgenieter en Bourgondiër. Hij wil graag de rest van zijn leven de rest van de wereld zien en maakt daarom ieder jaar twee grote reizen. Op de planning staat bijvoorbeeld een autorit van Alaska naar Zuid-Chili. Naast zijn reislustige karakter, doet hij dagelijks aan fitness en heeft hij een grote sociale kring. Hij heeft de vrijheid en financiële ruimte om spontane dingen te doen en het vliegtuig te pakken wanneer hij wil. Deze man is nuchter, outgoing, ondernemend en denkt na over zijn maatschappelijke bijdragen. Zijn valkuil is zijn geboren optimisme. Hij is gek op duiken en wil graag naar de Malediven met zijn partner om samen te duiken, snorkelen, relaxen in een hangmat en knuffelen.

Hij zoekt:

Hij zoekt een slanke vrouw die liever slim dan intelligent is en sociaal en dynamisch is. Hij wil graag samen genieten van het leven met een partner die de ruimte heeft om dat te doen. Idealiter geniet ze ook graag van een goed glas wijn en houdt ze van de horeca te bezoeken. Hij geeft de voorkeur aan een vrouw met oudere (of geen) kinderen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.