Ruimdenkende en ongecompliceerde vrouw zoekt een authentieke man die stevig in zijn schoenen staat – on hold
Vrouw, 39 jaar, Haarlem

Ze is:

Deze mooie vrouw is energiek, ruimdenkend, eerlijk, ongecompliceerd en staat ietwat eigenzinnig in het leven. Ze is een nieuwsgierige, snelle denker die daadkrachtig in het leven staat. Maar, er is meer dan dat. Want waar je in eerste instantie een extraverte vrouw met een vlotte babbel ziet, merk je al snel dat dit iemand is die van inhoud houdt. Deze dame prefereert een goed gesprek boven een snelle borrel. Een weekendje in de natuur boven een drukke verjaardag. En een zondag in haar tuin boven een straatfeestje. Daar staat tegenover dat je met haar óók tot diep in de nacht kunt dansen, uitgebreid kunt tafelen, en kunt lachen tot de tranen over je wangen lopen. Want ook daar is ze gek op. De combinatie van introverte en extraverte kenmerken maken deze dame 100% authentiek. Ze is niet statusgevoelig en voelt zich vrij in wie ze is. Ze zegt wat ze denkt, doet wat ze belooft, en gaat waar ze wil gaan. Dat maakt dat ze volop van haar leven geniet, en tegelijkertijd goed nadenkt over de keuzes die ze maakt. Geen keuze ‘omdat het hoort’, maar een keuze ‘omdat ze het wil’. Die instelling heeft gemaakt wie ze is, “omdat ze nu eenmaal niet anders kan dan zichzelf zijn”, zoals ze zelf stelt. Ze is rechtdoorzee, breed geïnteresseerd, scherp, en niet vies van zelfspot! Maar het is niet alleen de inhoud die deze vrouw leuk maakt. Ook de verpakking mag er zeer zeker zijn! Deze prachtige dame heeft een volle bos lang warmblond haar, groene ogen en een slank figuur. Ze heeft een heel gave huid, een mooi gebit en lacht graag. Ze kleedt zich modern en vrouwelijk, draagt elegante sieraden, en is 1.73 lang. Ze is iemand die de aandacht trekt als ze ergens binnenstapt.
Haar werkdagen vult ze als ondernemer. Ze haalt bergen energie uit het werk met haar klanten (“lekker snel schakelen”), de persoonlijke groei van haar vijfentwintig medewerkers (“zij maken me trots”), en de fijne sfeer die ze op kantoor heeft gecreëerd (“het is net een familie”). Haar trouwe viervoertje vergezelt haar iedere dag naar kantoor en maakt het thuisgevoel compleet. In haar vrije tijd is ze regelmatig op het strand te vinden. Zowel in de winter om te wandelen (“afsluiten met warme chocomel met slagroom!”), als in de zomer onder een parasolletje met een drankje. Daarnaast spreekt ze regelmatig af met haar vrienden en vriendinnen. Haar vriendengroep is divers. Met ieder persoon deelt ze wat anders. Met de een hiket ze, met de ander danst ze en met weer een ander gaat ze shoppen of uit eten. Daarnaast reist ze graag. Ze kijkt met veel plezier terug op reizen door onder andere Namibië, Senegal, Brazilië, Suriname, Panama, Costa Rica, Marokko, Thailand en over de vele eilanden die ze (veelal alleen) heeft doorkruist met een huurautootje. Ook tijdens het reizen zie je trouwens het ‘ambivalente’ in haar karakter terug: ze houdt zowel van fijne luxehotels, als super back to basic in de natuur. Je kunt met deze dame dus in een vijfsterrenhotel terecht, maar ook in een hangmat in de jungle. Die afwisseling maakt voor haar een reis geweldig. En dieren! Daar is ze dol op. Van kikker tot krokodil. Van ezel tot hond. Van heremietkreeftje tot mier. Zij kan er eindeloos van genieten.

Ze zoekt:

Wat ze zoekt? Een authentieke, eerlijke man die van de natuur houdt, stevig in zijn schoenen staat, en die - net als zij - ook een lieve en zorgzame kant heeft. Een hoog IQ is een must (“ik wil geprikkeld worden”), en ook zijn EQ moet goed ontwikkeld zijn. Het is fijn als hij initiatief neemt, in staat is om op zichzelf te reflecteren, niet veroordelend in het leven staat, en enthousiast is om nieuwe dingen te ontdekken. Ze vindt het belangrijk dat ze zichzelf bij elkaar kunnen zijn, elkaar vrijlaten, elkaar stimuleren, en trots kunnen zijn op elkaar. Zelf heeft ze geen kinderen of kinderwens, maar het is totaal geen probleem als hij wel kinderen heeft. Ze ontmoet graag een betrouwbare, loyale man waarmee ze kan lachen, de wereld kan ontdekken, kan schoffelen in de achtertuin, zich kan verwonderen over van alles en nog wat, en avondjes kan Netflixen. En qua uiterlijk? Dat maakt niet heel veel uit! Kleur haar, kleur ogen, leeftijd; ze heeft er geen uitgesproken voorkeuren in. Wel valt ze meestal op lange mannen met haar (“dol op wilde haren!”). En oh ja, hij moet van knuffelen houden. Veel.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.