Slanke lieve vrouw zoekt een zelfstandige actieve man
Vrouw, 45 jaar, Omgeving Haarlem

Zij is:

Ze is een spontane en vrouwelijke vrouw met een liefelijke uitstraling. Ze is 1.75m lang, heeft half lang blond haar, blauwe ogen en een slank postuur. Ze woont samen met haar twee kinderen, en ze deelt het co-ouderschap met haar ex-partner die in de buurt woont. Ze rondde haar studie Bedrijfseconomie af en begon ze haar carrière als controller bij een bank. Met de kennis en ervaring die ze heeft opgedaan, heeft ze een paar jaar later haar eigen belastingadvieskantoor opgezet. Inmiddels is ze specialist en deelt ze haar expertise met een zakenpartner. Ze werkt fulltime maar kan haar tijd flexibel indelen. Haar kinderen zijn oud genoeg om alleen thuis te zijn, wat haar de vrijheid geeft om erop uit te gaan in haar vrije tijd. Ze gaat graag met haar vriendinnen uit eten, naar een film of af en toe naar een festival. Concerten bezoeken vindt ze leuk, net als gezellig een terrasje pakken in de zomer. Ze sport twee keer per week in de sportschool, soms ook met een personal trainer. Ze geniet echt van het leven, of het nu gaat om een stedentrip, een zonvakantie of een skivakantie. Kamperen is niet haar ding, maar een comfortabele vakantie binnen Europa, en later ook daarbuiten als de kinderen ouder zijn, staat ze zeker voor open! Op haar werk is ze zakelijk, maar privé is ze eerder gevoelig en zorgzaam. Ze spreekt haar mening uit, is punctueel en lief. Het liefst is ze onder de mensen en houdt ze wel van wat afwisseling.

Ze zoekt:

In een partner zoekt ze iemand die stevig in zijn schoenen staat. Ze is zelf heel zelfstandig en waardeert dat ook in een partner. Ze onderneemt graag dingen samen en houdt van een actieve, geïnteresseerde man die er ook graag op uitgaat. Ze heeft een goede balans gevonden tussen haar kinderen, werk en vrije tijd en is trots op het succes dat ze heeft met haar bedrijf. Ze zou graag weer dingen samen willen doen en zoekt echt een maatje om samen oud mee te worden.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.