Slanke vrouw met een levendige persoonlijkheid zoekt een wereldse man (also non Dutch is possible)
Vrouw, 40 jaar, Woerden

Zij is:

Zij is een slanke, verzorgde vrouw van 1.75 meter met een levendige persoonlijkheid. Ze kleedt zich vrouwelijk casual, haar lichtbruine haar valt tot boven haar schouders, haar ogen zijn een mix van groen en grijs, en haar uitstraling is natuurlijk.  Voor haar HBO-opleiding vertrok ze naar Groningen, waar ze haar intrek nam in een studentenkamer. Gedurende deze periode genoot ze volop van het studentenleven en bracht ze gezellige avonden door met vriendinnen, om vervolgens nog te gaan studeren aan de universiteit. Ze behaalde uiteindelijk haar Master degree. Al geruime tijd is ze inmiddels werkzaam in de HR sector en bekleed ze momenteel een directie functie. Met een eerdere werkgever verhuisde ze naar het buitenland waar ze vier jaar lang woonde. Het wonen in het buitenland vond ze fantastisch, een periode van ontdekken wat goed aansluit bij haar nieuwsgierige aard. Ook de geboorte van haar dochter in 2016 maakte deze jaren bijzondere jaren. Na een relatie van 10 jaar met haar ex-partner groeiden zij helaas uit elkaar, maar ze zijn in goed contact apart van elkaar verder gegaan. Naast haar veeleisende baan en de tijd die ze met haar dochter doorbrengt, vindt ze gelukkig nog tijd voor gezellige etentjes met vriendinnen, concerten of (R&B, Latin) dansfeestjes. Momenteel probeert ze toe te werken naar een iets kortere werkweek van 40 uur voor een betere balans tussen werk en privé. Ze geniet van roadtrips door de VS zonder te veel vooruit te plannen, of maakt prachtige safari's in Afrika. Haar vakanties variëren van actief tot ontspannend, maar drie weken op een camping in Nederland zijn niet haar eerste keuze. Ze is opgegroeid met een nuchtere instelling, maar staat nu ook open voor spiritualiteit, en zelfontwikkeling is iets waar ze altijd mee bezig is. Ze is een echte doorzetter, met een flinke dosis (sarcastische) humor, en staat altijd open voor nieuwe ontdekkingen.

Ze zoekt:

In een partner zoekt ze een wereldse man die zijn eigen pad volgt en met een open blik naar de wereld kijkt. Een man die kan praten over zijn emoties en zich ook persoonlijk wil ontwikkelen. Ze valt voor een denker en een man met innerlijke rust die op zijn tijd haar impulsiviteit compenseert. Hij is nuchter en zelfverzekerd, met een westers of niet -westers uiterlijk. Ze waardeert een Nederlands of Engelssprekende partner, met of zonder kinderen of kinderwens, zolang hij begrijpt dat haar dochter een belangrijke plaats in haar leven inneemt. In de toekomst hoopt ze weer samen te wonen, en hoewel wonen in het buitenland geen absolute vereiste is, sluit ze het niet uit.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.