Spontane harde werker zoekt een vrouwelijke vrouw met warme persoonlijkheid
Man, 27 jaar, Ouderkerk aan de Amstel

Hij is:

Hij is een leuke, gezellige en intelligente man. Hij is 1.80 lang en heeft groene ogen en een paar sproetjes in zijn gezicht. Hij heeft een slank postuur en heeft licht bruin haar en gaat graag casual gekleed. Na een dubbelprofiel op het VWO is hij in Amsterdam gaan studeren waarna hij zich is gaan specialiseren. Na zijn studies heeft hij zijn kennis van AI toe kunnen passen bij een startup waardoor het bedrijf grotendeels dankzij hem een grote groei heeft kunnen doormaken en een succes genoemd mag worden. Inmiddels werkt hij sinds 2022 bij een heel leuk bedrijf in Amsterdam. Hij heeft een uitdagende IT functie en maakt ook deel uit van werk commissies. Zo organiseert en geeft hij workshops in bijvoorbeeld het Tropenmuseum en op leuke horeca locaties. Hij heeft het erg naar zijn zin bij deze werkgever, mede door de leuke collega’s, gezellige vrijmibo’s, de sfeer is goed en de werk uitjes zijn leuk! Naast werken geniet hij van badminton en speelt hij competitie en is hij ook gevraagd om penningmeester te worden in het bestuur. Daarnaast is hij geïnteresseerd in financiële markten en vindt hij het leuk om af en toe te investeren in zijn vrije tijd. Hij is ook echt een man van spontane acties! Zo kan hij ‘s ochtends bedenken om naar Texel te gaan en een paar uur later is hij daar. Shoppen in Oberhausen, geen probleem! Een weekje naar Italië om te genieten aan het strand, kom maar op! Hij toont veel initiatief en gaat graag het avontuur aan. Recent is hij bijvoorbeeld nog naar Noorwegen geweest en heeft hij het Noorderlicht bekeken. Hij vindt het leuk om met zijn inrichting van zijn huis bezig te zijn, lekker een avondje te gaan kaarten met vrienden of een leuke wandeling te maken door bijvoorbeeld het centrum van Leiden. Lekker drankjes te doen en een feestje te pakken. Daarnaast zijn friends & family belangrijk voor hem. De natuur in gaan daar is hij ook zeker voor te strikken. Hij kookt graag, probeert nieuwe recepten uit en hij bakt de meest fantastische cakes en taarten. Qua persoonlijkheid is hij initiatiefrijk, intelligent, communiceert hij fijn en je kunt echt met hem lachen! Hij is betrouwbaar en een harde werker maar heeft wel de juiste work/life balance. Hij houdt van mooie auto’s (die hij zelf ook rijdt) en de F1. Afgelopen jaar heeft hij ook de mogelijkheid gehad om volledig zelfstandig een Boeing 737 te besturen van Amsterdam naar Brussel (in een full-motion simulator waar piloten ook in getraind worden). Wellicht wil hij ooit nog piloot worden.

Hij zoekt:

Sinds 2023 is hij vrijgezel en hij ontmoet graag een rustige en zorgzame vrouw die aandacht voor hem heeft. Hij wil graag samen dingen ondernemen en erop uit gaan. Ze is vrouwelijk, lief en heeft een warme persoonlijkheid. Geïnteresseerd zijn in elkaar is belangrijk. Verder is ze internationaal ingesteld en heeft ze en brede kijk op de wereld. Ze heeft net als hij een kinderwens maar zelf nog geen kinderen. Hij kijkt er naar uit om een duurzame relatie op te bouwen en zijn droom is om ooit van oost naar west USA/Canada met een luxe camper te reizen. Gezien hij een voorliefde voor Italië heeft zou hij graag daar ook een vakantiehuis willen kopen met uitzicht op zee. English speakers are also welcome.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.