Spontane, vrolijke en ondernemende vrouw zoekt een attente en geïnteresseerde man met kinderwens
Vrouw, 32 jaar, Omgeving Amstelveen

Zij is:

Ze is een lieve en spontane vrouw en groeide op in een warm en liefdevol gezin met haar ouders en zus. Ze is een enthousiaste en gevoelige vrouw die vaak vrolijk is. Ze praat makkelijk en is oprecht geïnteresseerd in de ander. Deze eigenschap hoopt ze ook in haar partner te vinden. Ze is een slanke vrouw van 1.74 meter, met halflang goudblond haar en warme bruine ogen. Ze draagt mooie sieraden en make-up en gaat doorgaans stijlvol gekleed. Dat ze voor de klas wilde staan was al van jongs af aan duidelijk en dus ging ze, na het afronden van de HAVO naar de PABO in Amsterdam. Inmiddels geeft ze alweer jaren met veel plezier en creativiteit les aan een leuke groep. Ze is gek op kinderen en de kinderen op haar. Ze zegt: elke dag in mijn klas is een feestje want je weet nooit hoe je dag verloopt. Het is voor haar belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en haar creativiteit kan ze perfect kwijt in haar werk. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om leuke dingen te ondernemen, zoals een lekker stuk fietsen, wandelen door de natuur, een andere stad bezoeken, winkelen, naar de bioscoop of een museum gaan. Maar ook kan ze zich thuis prima vermaken. Ze sport 2 keer per week in de sportschool, waarvan 1 keer een high intensity les. Ze waardeert een goed diner met vriendinnen en gezelligheid; voor haar is alcohol hierbij niet altijd nodig. Vroeger al met haar ouders en nu zelfstandig heeft ze veel mooie reizen mogen maken, zo is ze onder andere in Maleisië, Amerika, Curaçao en Costa Rica geweest. Van Azië wil ze nog veel ontdekken. Van een wintersportvakantie kan zij ook erg genieten. Reizen doet ze het liefst comfortabel waarbij hygiëne belangrijk is, al hoeft ze niet de grootste luxe te hebben. In de toekomst, met haar partner en kinderen, ziet ze zichzelf eerst meer in Europa op vakantie gaan. Daarom grijpt ze nu haar kans om de rest van de wereld te zien. Naast dat ze erg gezellig en spontaan is, is ze ook heel behulpzaam en zorgzaam. Ze laat zich graag verrassen. Ze is oprecht gelukkig met haar leven maar zou het graag met haar partner willen delen.

Ze zoekt:

De man die bij haar past is lief, attent, sociaal en staat positief in het leven. Naast een leven met elkaar is het ook fijn als beiden hun eigen leven en vrienden hebben. In een relatie verwacht ze dat ze elkaar steunen, oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar, goede gesprekken kunnen voeren en samen lol maken. Ze valt op een initiatiefrijk type die ook zijn rust thuis kan vinden, samen wil reizen en in de toekomst een gezin wil stichten.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.