Sportieve doorzetter met een sterke persoonlijkheid zoekt gelijkwaardigheid in een relatie
Vrouw, 34 jaar, Rotterdam

Zij zoekt:

Ze is een slanke, blonde vrouwelijke vrouw die precies weet wat ze wil. Met een lengte van 1.72, groenblauwe ogen en een doorgaans casual vrouwelijke kledingstijl, is ze een mooie verschijning.  Haar jeugd beschrijft ze als plezierig met een typische Westlandse mentaliteit: niet lullen, maar poetsen. Als kind excelleerde ze in voetbal en speelde ze in het jongeren Nederlands elftal. Ze staat bekend als een echte doorzetter met een sterke persoonlijkheid, altijd bereid om voor de volle 100 procent voor haar doelen te gaan. Uiteindelijk koos ze ervoor om Rechten te studeren aan de Erasmus Universiteit. Na een aantal jaar studeren vertrok ze voor een aantal maanden naar Australië, waar ze haar Engels verbeterde. Na haar afstuderen, heeft ze nog enkele weken gewerkt in Zuid Amerika. Terug in Nederland solliciteerde ze bij een gerenommeerd advocatenkantoor aan de Zuidas met een vestiging in Rotterdam, waar ze werd aangenomen. Daar heeft daar zo’n vijf jaar gewerkt, waarbij zij zich heeft gespecialiseerd in de overnamepraktijk (M&A). Met de opgedane ervaring ontving ze een aanbod van een beursgenoteerd bedrijf om als juridisch adviseur aan de slag te gaan. Inmiddels heeft zij zich verbreedt, en mag ze zichzelf M&A-director noemen bij datzelfde bedrijf, waar ze met veel plezier werkt. Ze woont al jaren in Rotterdam en kocht in 2019 haar eigen huis. Hoewel haar leven en vrienden zich hier bevinden, voelt ze zich niet gebonden aan Rotterdam. Sport en beweging zijn altijd belangrijk voor haar geweest; momenteel blijft ze fit met crossfit en hardlopen. Ze is een sportliefhebber en volgt ook graag sport op tv. Ongeveer elke anderhalve tot twee maanden reist ze, enkele dagen, (inter)continentaal voor haar werk. In Nederland vult ze graag met gezellige borrels, etentjes met vrienden, het kijken van goede films en series, en lezen van verschillende (internationale en financiële) kranten. Ze heeft verschillende reisstijlen, zolang comfort maar aanwezig is. Het lijkt haar geweldig om een hike-tocht te maken of dat iemand voorstelt de Kilimanjaro te beklimmen; ze zou daar direct ja op zeggen. De natuur spreekt haar sowieso aan, maar als iemand haar kan meenemen in zijn culturele interesses, zou ze dat zeker kunnen waarderen. Als persoon is ze nuchter, direct en weet je altijd waar je aan toe bent. Voor de mensen dicht bij haar is ze zorgzaam en liefdevol. Met haar sarcastische humor kun je goed lachen als je die kunt waarderen.

Zij zoekt:

Ze is ontzettend nieuwsgierig en waardeert dit kenmerk ook bij een potentiële partner. Ze hoopt iemand te ontmoeten die oprechte interesse toont in haar en haar carrière, zoals zij dat ook zal doen. Ze valt op intelligentie en sportiviteit en zoekt gelijkwaardigheid in een relatie met een sociale man die, net als zij, houdt van borrelen, gezelligheid en een eigen leven heeft maar die ze ook overal mee naartoe kan nemen. Een gezonde levensstijl, familiegerichtheid en een kinderwens zijn voor haar belangrijke eigenschappen.
Leeftijd ongeveer 28-45

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.