Sportieve man met brede interesses zoekt een vrouwelijke intelligente vrouw
Man, 38 jaar, Haarlem

Hij is:

Deze charmante man van 1.80 meter lang heeft een aantrekkelijk uiterlijk met bruine ogen en een volle bos zwart haar. Hij kleedt zich goed (hij houdt van mooie merken) en is verzorgd en heeft een normaal figuur. Hij heeft zijn bachelor in marketing behaald aan de universiteit. Hij heeft zijn master in Supply Chain afgerond en heeft voor verschillende sport- en kledingmerken gewerkt. Het te hebben gewerkt voor diverse sportmerken is ook echt iets wat bij hem past als sportfanaat. Momenteel werkt hij alweer een aantal jaar als Demand Planner voor een multinational en wil het beste uit zichzelf in zijn werk naar boven halen. Hij is zeer ambitieus! Deze leuke man is opgegroeid in een grote stad, daarom kan hij juist ook zo genieten van de natuur. Joggen en wandelen doet hij dan ook graag buiten. Hij speelt ook basketbal en daar is hij zeer fanatiek in, de sport is competitief en dat is wat hij erg leuk vindt! Naast sporten geniet hij ook van afspreken met vrienden, zowel uit Nederland als internationaal. Uit eten gaan en wijnproeverijen vindt hij leuk om te doen. Aangezien hij in Haarlem woont gaat hij graag naar het strand in Zandvoort. Een bezoek brengen aan een theater of bioscoop kan hij ook waarderen. Vanuit zijn jeugd heeft hij mee gekregen om ergens echt voor te gaan, dit maakt hem dan ook een vechter, en wil hij de beste versie van zichzelf zijn en worden. Hij kletst makkelijk en heeft ook écht wat te vertellen. Hij is loyaal en energiek. Hij is communicatief vaardig, heeft brede interesses en is niet verlegen. Hij is eerlijk en wil graag nieuwe dingen uitproberen. Hij reist graag en veel en staat open om nieuwe culturen te leren kennen op een comfortabele manier, zonder alles tot in detail te plannen. Hij geniet van de zee en de zon (heeft zijn voorkeur qua vakanties) en gaat graag mee in een ‘go with the flow’ mentaliteit.

Hij zoekt:

In een relatie is hij romantisch en verwacht hij transparante communicatie. Hij houdt ervan om zijn partner te verrassen en heeft een kinderwens. Hij is op zoek naar een vrouw van Europese afkomst, vrouwelijk en onafhankelijk, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en duidelijke doelen. Ze is sterk, gezond en eerlijk, heeft haar eigen leven, hobby’s en carrière, en heeft bij voorkeur nog geen kinderen maar wel een kinderwens. Ze heeft een gezonde levensstijl en is intelligent. Leeftijd tussen de 30-37 jaar.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.