Sportieve man met humor zoekt een extraverte openminded vrouw – Members only
Man, 66 jaar, Leiden

Hij is:

Hij heeft een volle bos grijs haar met een lichte krul. Hij heeft een verzorgd kort baardje, blauwe ogen en hij draagt een bril wat hem erg goed staat. Hij is een vlotte en moderne man. Hij is Rechten gaan studeren en na zijn afstuderen heeft hij voor diverse multinationals gewerkt. Momenteel is hij gepensioneerd maar stil zit hij niet! Hij heeft een flexibel ‘baantje’ en doet iets wat hij leuk vindt. Maximaal een paar uurtjes per dag. Hij vindt het mooi en waardevol werk. Hij is een trotse vader van twee kinderen en heeft met zijn ex partners nog goed contact. Deze leuke en oprechte man geniet van uitgaan, uiteten en bezoekt graag pop concerten. Ook leest hij veel. Regelmatig reist hij af naar zijn vakantiehuis in Noord Frankrijk. Deze is hij aan het opknappen. Het huis heeft hij al een geruime tijd, het is daar stil en het heeft een mooi uitzicht. Maar te stil is niet iets waar deze man van houdt, daarom neemt hij ook graag zijn vrienden er mee naar toe of hij zoekt de gezelligheid op. Om fit te blijven doet hij aan racefietsen en 2x per week loopt hij hard. Hij is serieus en kan goed relativeren. Hij houdt van lachen, heeft leuke humor en is geïnteresseerd in anderen. Hij is jongensachtig in zijn doen en laten. Speels. En een goede luisteraar. Hij kan in een gesprek goed doorvragen en dit is ook iets wat hij leuk vindt, het voeren van goede gesprekken met diepgang. Hij kan adrem zijn in een gesprek. Hij is trouw, kent geen overspel en is altijd eerlijk. Qua vakanties is hij heel divers. Hij heeft verre landen bezocht zoals Kenia, India, met de camper door de VS getrokken maar ook gaat hij op wintersport. Hij houdt van avontuurlijke vakanties met onverwachte elementen. Hij zou graag nog naar Zuid-Afrika en Namibië willen gaan.

Hij zoekt:

Deze extraverte man zoekt ook een enigszins extraverte vrouw, ze is slank/heeft een normaal postuur, aantrekkelijk en openminded. Ze is net als hij avontuurlijk en hij vindt het fijn dat alles bespreekbaar mag en kan zijn. Ze is een alternatieve denker, intelligent en zelfstandig. Hij valt niet op kakkineuze vrouwen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.