Sportieve ondernemer zoekt een onafhankelijke verfijnde vrouw
Man, 34 jaar, Amsterdam

Hij is:

Hij is een aantrekkelijke man. Hij is 1.88 meter lang, heeft een slank/normaal postuur, blond haar, blauwe ogen en kleedt zich goed. Hij woont in een prachtig luxe appartement in Amsterdam-Zuid met een heerlijke tuin. Hij houdt van styling en interieur en heeft zijn huis zorgvuldig met mooie elementen (laten) inrichten, zoals details uit Italië. Rust en zekerheid zijn belangrijk voor zijn familie, maar niet voor hem! Hij wilde meer risico nemen, meer, beter en verder. Na de middelbare school is hij gaan studeren maar al snel besefte hij dat de traditionele bedrijven niets voor hem zijn. Daarom startte hij met een MBA. Inmiddels is hij succesvol ondernemer en heeft hij een mooi bedrijf met veel personeel neergezet. Hij heeft nooit voor de makkelijkste weg gekozen, deed veel aan coaching en is blij met waar hij nu staat. Hij leeft in het nu en plant niet te ver vooruit. Hij is betrouwbaar, loyaal en heeft zijn leven op de rit. Hij is zorgzaam voor zijn inner circle, betrokken en een familiemens. Hij houdt van de mooie dingen in het leven en geeft in een bepaalde mate om luxe. Hij is een sportieve man, doet aan padel, golfen, racefietsen en bootcamp en erg competitief aangelegd. Ook is hij een groot skifanaat, maar gaat ook graag zonder sneeuw de bergen in om te wandelen of mountainbiken. Hij is sociaal, enthousiast, extravert en heeft een rijke kring van mensen om zich heen voor wie hij graag kookt of mee uit eten gaat. Hij houdt van mooie restaurants of een lekker drankje in een kroeg. Ook geniet hij van thuis komen en de geborgenheid van thuis zijn. Hij is een groot wijnliefhebber en heeft diverse wijngebieden in Frankrijk, Italië en Argentinië al bezocht. Binnenkort start hij met WSET II. Een wijnreis naar Zuid-Afrika staat hoog op zijn lijstje nog. Een combinatie van rust in de bergen en reuring op een zonnig eiland past goed bij hem. Actief en comfortabel passen goed bij hem wat vakanties betreft. Hij durft dingen aan te pakken en is ondernemend van persoonlijkheid. Hij zegt: ‘gecalculeerd risico, dat is waar ik van hou’. Dit is dan ook iets wat hij graag terugziet in een vrouw.

Hij zoekt:

Ze is ondernemend en heeft een goed sociaal leven. Een vrouw die geniet van een Bourgondische levensstijl en soms ook uit de band kan springen. Fijn om dingen samen te doen, maar het is ook belangrijk dat ze haar eigen leven heeft. Ze is een onafhankelijke vrouw die er staat, die niet snel uit het veld wordt geslagen. Ze is ambitieus en gepassioneerd. Hij valt op verzorgde, vrouwelijke vrouwen, verfijnd en niet te hip. Diepgaande gesprekken, energiek en vol levenslust zijn belangrijk. Ze heeft net als hij een kinderwens.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.