Sprankelende dame met bruisende persoonlijkheid zoekt een stabiele man met kinderwens
Vrouw, 32 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze is 1.71 lang, heeft een slank, vrouwelijk postuur en lang, blond haar. Ze is een echt familiemens en hoopt dit ook in haar toekomstige partner te vinden. Deze sprankelende verschijning met bruisende persoonlijkheid staat midden in het leven en weet goed wat ze wil. Ze is gevoelig, lief en rustig, maar tegelijkertijd ook adrem met een uitstekend gevoel voor humor. Ze staat positief in het leven en dat straalt ze uit. Ze heeft een hart van goud en hecht veel waarde aan haar warme relatie met haar vriendinnen. Balans is hét sleutelwoord in haar leven, met een gezond evenwicht tussen werk, sociale leven en vrije tijd. Een speciale rol speelt een lief en sociaal hondje dat haar veel liefde en geluk brengt. De inner circle van deze dame omschrijft haar als een zeer warm, charismatisch persoon met diepgang en gevatte humor. Een zorgzame, attente vrouw met ontwapenende persoonlijkheid en een sprankeling in haar ogen. Een echte catch! Als sport doet ze aan barre-work outs. In haar vrije tijd kan je haar vinden in het park met haar hondje, gaat ze graag met vrienden op culinair avontuur in Amsterdam en draait ze haar hand niet om voor het organiseren van etentjes thuis. Uitwaaien doet ze graag aan het strand in Noordwijk. Ze heeft interesse in kunst en cultuur, en interieurdesign. Een ontspannen avondje thuis kan voor haar bestaan uit een interessante documentaire, lekker koken voor vrienden of een familiediner. Voor een bezoek aan het concertgebouw mag je haar overigens ook altijd wakker maken. Ze heeft gevoel voor stijl en kleedt zich graag vrouwelijk tijdens een avondje uit, maar is net zo comfortabel in jeans. Reizen is een grote passie en dan met name het ontdekken van nieuwe, fijne locaties. Kaapstad heeft een onvergetelijke indruk achtergelaten, maar Rio de Janeiro en Azië staan hoog op de bucketlist. Op vakantie zoekt ze graag een combinatie van ontdekken, avontuur en ontspanning aan het zwembad of zee. Haar favoriete verblijf? Dat ene door haar zorgvuldig geselecteerde boetiekhotelletje of een sfeervol AirBnB op een bijzondere locatie. Na het behalen van haar HAVO-diploma heeft ze een HBO-opleiding gevolgd en is ze binnen haar vakgebied gaan werken. Twee jaar geleden was ze toe aan een nieuwe uitdaging met een betere werk-privé balans en heeft ze voor een andere richting gekozen. Momenteel heeft ze een leuke functie die goed bij haar past in de non profit sector.

Zij zoekt:

Deze dame staat open voor een vlotte, goed onderlegde gentleman met kinderwens. Het is voor haar geen probleem als er al kinderen uit een eerdere relatie zijn. Betrouwbaarheid staat voor haar hoog in het vaandel. De ideale man weet waar hij staat in het leven en is toe aan een stabiele relatie vol liefde, humor en balans. Een man met oog voor romantiek staat overigens 1-0 voor. Weet jij het hart van haar te veroveren?

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.