Stijlvolle sportieve vrouw zoekt een man die haar aanvult
Vrouw, 35 jaar, Almere

Ze is:

Ze is een aantrekkelijke, slanke vrouw. Ze kleedt zich graag modern en heeft veel gevoel voor stijl. Ze ziet er altijd zeer verzorgd uit, met prachtige blauwgroene ogen, halflang blond haar en een lengte van 1.68 meter. 

Na het afronden van haar Engelstalige HBO studie besloot ze om te verhuizen en te gaan werken in het buitenland. Ze heeft 3,5 jaar in het buitenland gewoond en heeft als stewardess de hele wereld rondgevlogen, zowel in business als economyclass. Voor haar was dit één groot avontuur waar ze volop van heeft genoten. Een avontuur waar ze veel internationale vrienden aan over heeft gehouden. Inmiddels woont ze alweer een aantal jaar in Almere, in een warm en sfeervol ingericht appartement, samen met haar hond. Haar familie woont in de buurt, wat ze erg fijn en gezellig vindt. Momenteel werkt ze al 6 jaar voor een multinational, waar ze verschillende functies heeft bekleed. Op dit moment werkt ze fulltime in een leuke functie. Ze is een sportieve vrouw en sport vier keer per week. Ze beoefent crossfit en heeft een personal trainer; dit ervaart ze als zeer ontspannend. Ze ziet haar familie regelmatig en in het weekend spreekt ze graag af met vriendinnen om bijvoorbeeld een hapje te eten, koffie te drinken of een wandeling te maken. Het uitproberen van nieuwe restaurants vindt ze leuk. Ze kiest liever voor een fancy barretje om een cocktail te drinken dan een volle kroeg en voor spontane dingen is ze altijd te porren! Thuis vindt ze het ook lekker om een serie te kijken op de bank en even niks te hoeven doen. Ze heeft een fijne inner circle en haar vriendschappen zijn zeer hecht en waardevol. Ze is attent, lief en zorgzaam. Ze kan goed voor zichzelf opkomen maar is niet het type dat graag op de voorgrond staat. Ze is echt een fijne en warme vrouw die communicatief zeer vaardig is. Wat betreft vakanties vliegt ze graag naar leuke bestemmingen met zon, zee en strand. Een luxe en fijn hotel, de stad verkennen en nieuwe dingen ontdekken zijn haar favoriet. Ze staat ook open voor autovakanties of wintersport. Met haar toekomstige partner zou ze graag naar Bali willen en ook Japan, Malediven en Lapland staat hoog op haar lijstje vanwege de cultuur en lokale ervaringen, zoals het bezoeken van lokale eettentjes. 

 

Ze zoekt:

Ze is op zoek naar een man die haar aanvult, geen opvulling. De man die bij haar past is zorgzaam, netjes en charmant. Ze waardeert passie in een man en die geniet van het leven. Hij is idealiter niet te vrij gevochten maar eerder traditioneel. Hij is verzorgd, goed gekleed en denkt na over zijn voorkomen. Het zou leuk zijn als hij ook sportief is. Hij heeft idealiter nog geen kinderen maar wel een kinderwens. In een relatie vindt ze het fijn dat een man haar geborgenheid kan geven en ook echt zijn mannelijke rol pakt en soms de leiding kan nemen.  

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.