Stijlvolle sportieve vrouw zoekt een man met positieve levensenergie – on hold
Vrouw, 42 jaar, Utrecht

Zij is:

Zij is een aantrekkelijke vrouw met langer, blond haar en lichte groen blauwe ogen. Ze is vrolijk, energiek en met haar slanke figuur en een lengte van 1.80m, straalt ze zelfvertrouwen uit. Ze ziet er altijd verzorgd uit en is stijlvol gekleed, passend naar de gelegenheid. Ze groeide op in een ondernemersgezin. Na haar studie twee studies (HBO & WO) vond zij haar eerste baan in de hr-dienstverlening, waar zij drie jaar heeft gewerkt. Vervolgens heeft zij haar eigen onderneming opgezet. Nu, sinds vier jaar, is zij weer terug bij haar eerste werkgever en stuurt zij meerdere teams aan. Daarnaast is zij mede-eigenaar van een bedrijf, waar zij een bestuursfunctie vervuld. Na haar scheiding acht jaar geleden, na een lange relatie, heeft zij zeer goed contact weten te behouden met haar ex-partner. Zij hebben dezelfde normen en waarden en ideeën over de opvoeding van hun kinderen. Dit goede contact zorgt voor stabiliteit en rust in het leven van de kinderen. In de afgelopen acht jaar heeft zij twee langere relaties gehad. Ze is een bijzondere combi van een stijlvolle, maar ook stoere vrouw die gemakkelijk contact maakt. Ze is ambitieus, maar vindt een goede werk/privé balans heel belangrijk. Ze is zelfstandig en sociaal, direct in haar communicatie, heeft zelfspot en geniet van gezelligheid, dansen, borrelen en uitgebreid tafelen. Ze is een liefdevolle moeder en besteedt graag tijd en aandacht aan haar familie en vrienden, die haar heel dierbaar zijn. Naast haar sociale leven is zij een sportief persoon. Zij traint meerdere keren per week bij een personal trainer, gaat graag een rondje mountainbiken in het bos, golfen, padellen met vriendinnen of wielrennen. Zij haalt energie uit sociale en sportieve activiteiten, maar kan het ook waarderen om een avond heerlijk een film te kijken op de bank of een goed boek te lezen. In een relatie vindt zij authenticiteit, humor, gelijkwaardigheid en openheid belangrijk. Zij is lief en zorgzaam en wil samen kunnen lachen en huilen, elkaar verrassen, van elkaar en alle mooie dingen in het leven genieten. Ze gaat graag op reis, wil de wereld verkennen en ook aan haar kinderen laten zien. Stedentrips, wintersport, verre of minder verre bestemmingen, ze geniet van iedere reis die ze maakt. Hierbij zoekt ze vaak naar een combinatie van ontspanning en activiteiten. Backpacken is niks voor haar, ze verblijft graag in comfortabele accommodaties want ze wil het tijdens haar vakanties minstens zo fijn hebben als thuis.

Zij zoekt:

Zij is op zoek naar een aantrekkelijke man die bij voorkeur langer is dan 1.85m, een verzorgd en klassiek gekleed type met een mannelijke uitstraling en charisma. Ze waardeert iemand die lief en zorgzaam is, liefst met een mooie bos haar en zonder kinderwens. Het is belangrijk voor haar dat hij sterk in zijn schoenen staat en een goed gevoel voor humor heeft. Een man die down-to-earth, sportief en sociaal is, en het liefst net als zij van wintersport en reizen houdt. Een energieke man met een positieve levensenergie trekt haar aan. Verder vindt ze het belangrijk dat iemand eerlijk en betrouwbaar is, gepassioneerd en zijn zaken op orde heeft. Stabiliteit en intelligentie zijn belangrijke eigenschappen die zij zoekt in een partner. Ze hoopt elkaar te kunnen laten stralen en groeien, soms afremmen op de juiste momenten en samen te genieten van het leven. Ze is flexibel in haar tijd, echter staat ze er de komende jaren nog niet voor open om te verhuizen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.