Stoere maar ook veelzijdige vrouw met passie zoekt een gelijkwaardige partner – on hold
Vrouw, 30 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze is een vrolijke en opgewekte jonge vrouw. Met haar blauwe ogen, prachtige lange blonde haren, en een mooi gebit en een slank figuur van 1.63 meter, ziet ze er leuk uit. Ze kleedt zich modern en vrouwelijk en is verzorgd. Oorspronkelijk afkomstig uit Limburg, groeide ze op in een hecht gezin. Het gezin deelde een liefde voor actieve bezigheden, zoals zeilen en mountainbiken, en bracht graag tijd samen door en zo nu en dan helpen ze elkaar ook met klusjes. Ze komt uit een sportief, actief en gezellig gezin en ze heeft een fijne familieband. Na haar Havo-diploma te hebben behaald besloot ze een vastgoed opleiding te volgen en verhuisde ze ook naar Amsterdam. Inmiddels werkt ze alweer een aantal jaar in een uitdagende en ondernemende functie binnen haar studie richting. Recent heeft ze naast haar werk nog een master afgerond. Kortom, ze is een intelligente en ambitieuze dame. Naast haar carrière is ze een gepassioneerd interieur- en interieurontwerpliefhebber, en ze geniet ervan om creatief bezig te zijn. Naast haar werk gaat ze graag naar terrasjes of uiteten met vrienden, maar ze houdt ook van een spelletjesavonden en staat er ook = bekend om haar goede borrelplanken! Ze is zeer sportief en beoefent activiteiten zoals bootcamp, schaatsen en skiën in de winter en zeilen in de zomer. Bovendien is ze een fervent Formule 1-fan. Ondanks haar stoere kant heeft deze veelzijdige vrouw ook een culturele inslag. Ze geniet van avonden in het theater cabaretvoorstellingen zoals in Toomler, Carré en De Kleine Komedie. René Meurs, Martijn Scholten en Henri van Loon zijn o.a. favorieten van haar. Als persoon is ze avontuurlijk, gedreven, lief, dynamisch, enthousiast en weet wat ze wil. Haar vakanties brengt ze regelmatig door met vriendinnen, variërend van stedentrips naar Parijs en Londen tot avontuurlijke uitstapjes zoals kajakken in de Zweedse natuur. Of ze rijdt even naar Lille voor een gezellige weekendtrip. Ze heeft vriendinnen in het buitenland die ze graag bezoekt, zoals haar reis naar Chicago. Met kerst kiest ze voor Londen als favoriete bestemming. Groepsreizen en all-inclusive vakanties zijn niet echt haar ding.

Zij zoekt:

Ze hoopt een avontuurlijke man met humor te ontmoeten, iemand die net als zijzelf goed verzorgd en zelfverzekerd is. Ze waardeert een aantrekkelijke uitstraling en spontaniteit in een partner. Het is belangrijk voor haar dat hij, net als zij, hecht aan familie en zich in een vergelijkbare levensfase bevindt. Ze zoekt een gedreven en gepassioneerde man die samen met haar avonturen wil beleven en een team wil vormen. In een relatie hecht ze veel waarde aan gelijkwaardigheid, nu en in de toekomst. Hoewel ze een kinderwens heeft, heeft ze hier niet perse haast mee. Ze ontmoet graag een Nederlandse man zonder kinderen tot 37 jaar.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.