Vlotte en aantrekkelijke blondine zoekt een man met charisma
Vrouw, 45 jaar, Amsterdam

Zij is:

Met haar slanke, sportieve figuur, blonde lange haren en energieke uitstraling is ze een prachtige vrouw om te zien. Ze is moeder van twee zoons van 14 en bijna 16 jaar (co-parent) en met de vader van haar kinderen heeft ze heel erg goed contact. Ze kijkt terug op een fijne jeugd waarbij ze veel gesport heeft. Toen ze jong was danste ze veel, van klassiek (als klein meisje) tot jazz, modern en streetdance in haar tienerjaren en studententijd. Na de middelbare school is ze gaan studeren aan de universiteit en is lid geworden van het corps en heeft tijdens haar derde jaar een bestuursjaar gedaan. Na haar studie is ze twee maanden gaan reizen door Azie. Reizen en het opzoeken van avontuur is iets wat haar kenmerkt. Zo was ze getrouwd in het buitenland en heeft ze ook in Azie gewoond en gewerkt. Ze is enorm reislustig en denkt bij veel dingen ‘why not?!’ en grijpt het avontuur met beide handen aan. Ze is verbaal krachtig, ze is geen planner en zegt zelf; ‘ik heb geen specifiek doel, wel een richting’. Ze is gepassioneerd en bekijkt het leven positief, ze laat dingen graag ontstaan. Diepgang is belangrijk voor haar net zoals energiek in het leven staan en jezelf willen blijven ontwikkelen. Ze heeft een speelse, filosofische kant. Ze is eerlijk, gaat graag het gesprek aan, is loyaal en een doorzetter. Zo voegt ze daad bij woord en kan voor mensen die ze liefheeft door het vuur gaan. Momenteel werkt ze voor zichzelf en heeft ze recent een nieuwe opleiding afgerond. Ze heeft diverse HR Director (/CEO) rollen vervuld. Ze staat open voor nieuwe ontwikkelingen en kansen. Naast haar werk besteedt ze graag tijd aan sporten waarbij (golf)surfen haar grootste passie is (wel in warm water dus alleen op vakanties). Ze volgt wekelijks yogalessen, ze traint in de sportschool en tennist en padelt. Padellen is een nieuwe passie. Ze is dol op lekker eten, dineren en houdt van een goed glas wijn.

Zij zoekt:

Ze valt op een beetje stoere (mannelijke) mannen met een charismatische uitstraling en die een wereldse kijk op het leven hebben. Mannen die gepassioneerd en gedreven zijn. Mannen zonder kinderwens die zelfverzekerd in het leven staan zonder te groot ego, met humor en een gezond relativeringsvermogen, dat is het type waar ze op valt. Ze kan goed verbinden en gelooft dat er zoveel moois en groei zit in een intieme relatie. Tegelijkertijd is vrijheid belangrijk voor haar.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.