Vrolijke golf liehebber die geniet van het leven zoekt een zelfstandige en verzorgde vrouw –Members only
Man, 59 jaar, Noord-Holland

Hij is:

Als je naar hem kijkt, word je blij. Hij lacht veel en straalt plezier uit. Hij kleedt zich casual en stijlvol, heeft blauwe ogen, kort grijs haar en een normaal postuur (1.89 meter). Hij volgde die hotelschool in Den Haag en liep zijn stages in het buitenland. Dit waren mooie tijden. Zijn partner woonde destijds in Den Helder, en aangezien hij in militaire dienst moest, vroeg hij bij de marine in Den Helder te mogen werken. Dit lukte, maar met het Korps Mariniers vertrok hij voor 9 maanden naar Curaçao. Terug in Nederland vond hij een baan in een hotel in Amsterdam, ging samenwonen en trouwde met de moeder van zijn 4 kinderen.  Na een huwelijk van 12 jaar kwam dit ten einde ('04). Inmiddels zijn alle kinderen het huis uit, en is hij in september '23 trotse opa geworden. Hij past met liefde op, maar heeft geen vaste oppasdagen. Na zijn laatste relatie van 4,5 jaar is hij sinds '22 weer single. Hij vindt veel dingen leuk en geniet van uitjes met vrienden. Zo organiseert hij golfwedstrijden, vriendenweekenden naar het Oktoberfest of Ibiza, en probeert hij nieuwe dingen uit. Hij is erg initiatiefrijk en een ondernemend type. Je kunt hem omschrijven als zorgzaam, lief en zelfverzekerd, maar met zijn humor zal er ook veel gelachen worden. Hij is een trouwe vriend en houdt van het bourgondische leven. Spontane uitjes zijn altijd welkom! In de auto stappen en een paar dagen weg, of even genieten van de zon op Curaçao. Hij werkt onregelmatig, maar daardoor is hij ook veel vrij en flexibel. Hij werkt voor een prachtig bedrijf en stuurt een groot team aan, hij heeft een verantwoordelijke functie. Nachtdiensten behoren niet tot zijn werk. Hij is een sociaal mens met veel vrienden en een echte levensgenieter. Thuis zijn kan hij ook fijn vinden, maar gezelliger is het met iemand samen. Hij kookt heel graag en kan een goed glas whisky waarderen. Qua reizen kun je met hem alle kanten op, van een survivalweekend met kampvuur en slapen op een matje tot een huisje huren in Nederland of een luxe reis in een mooi hotel.

Hij zoekt:

Hij heeft een leuk leven en zoekt geen invulling van een partner, maar juist een aanvulling. Samen genieten is toch leuker. Hij voelt zich aangetrokken tot een zelfstandige vrouw met een eigen leven. Ze heeft, net als hij, een sociaal leven en hobby's en vindt het leuk om zich mooi te kleden voor de gelegenheid.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.