Warme aantrekkelijke slanke vrouw zoekt een zorgzame positief ingestelde man
Vrouw, 60 jaar, Amsterdam

Zij is:

Zij is een zeer aantrekkelijke vrouw met lang donker haar en een zeer verzorgd uiterlijk. Ze is 1.59 cm lang met blauwe ogen en een open uitstraling. Ze is slank, sportief en gaat goed modern gekleed. Na haar studies heeft ze diverse functies in zowel de profit- als non-profitsector bekleed. Later volgde ze een makelaardij-opleiding en heeft ze enige tijd als makelaar gewerkt. Het leukste aspect van die baan vond ze het doen van bezichtigingen, wat haar inspireerde om op haar 38e een opleiding tot binnenhuisarchitect te volgen. Tegenwoordig is ze werkzaam als een zeer succesvolle en zelfstandige binnenhuisarchitect. Ze heeft veel vaste klanten en geniet enorm van haar werk. Als persoon is ze liefdevol, warm, positief, optimistisch, probleemoplossend, ondernemend en empathisch. Ze helpt graag anderen en zorgt goed voor hen. Ze is nuchter en realistisch van aard en heeft een groot inlevingsvermogen. Momenteel woont ze in Amsterdam maar ze heeft ook een zomerhuisje aan de plas waar ze graag tijd doorbrengt. Reizen is een passie van haar, en ze heeft een bioscoop-abonnement waar ze wekelijks gebruik van maakt. Daarnaast geniet ze van etentjes buiten de deur en - net zoveel - ook van samen koken. Bijvoorbeeld voor elkaar en/of voor vrienden. Familie is voor haar belangrijk. Ze is moeder van twee volwassen kinderen en heeft nog goed contact met haar ex partner. Ze gaat graag op comfortabele vakanties, hoewel het voor haar niet per se ver weg hoeft te zijn. Het leren kennen van een land door er met de auto doorheen te trekken, vind zij ook heel erg leuk. Haar droom is om ooit een huisje in het buitenland te hebben, om daar de winters door te brengen. Interieur is haar passie en ze zou graag haar creativiteit willen uiten in haar eigen buiten­landse woning.

Ze zoekt:

Ze valt voor warme en zorgzame mannen met inlevingsvermogen in anderen. Hij is positief ingesteld, daadkrachtig, behulpzaam en staat met beide benen op de grond, relativeert. Hij ziet er verzorgd uit, modern gekleed en is sportief. Hij vindt familie en het gezin belangrijk. Hij is geen zwart/wit denker. Kan verantwoordelijkheid nemen en heeft zelfreflectie. Ze vindt een man aantrekkelijk met humor. Zij kan met hem lachen. Een man die inhoudelijk wat te vertellen heeft en tegelijkertijd geïnteresseerd is in de ander. Elkaar stimuleren en steunen naar de beste versie van jezelf/elkaar vindt zij een mooie gedachte.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.