Warme, lieve, intelligente en zorgzame aantrekkelijke arts zoekt een lange oprechte ambitieuze man
Vrouw, 36 jaar, Omgeving Rotterdam

Ze is:

Een mooie verschijning om te zien is deze vrouw absoluut! Met haar lichtblonde lange haar, groene ogen en lange benen (1.82 meter) ziet ze er vrouwelijk en verzorgd uit. Ze kleedt zich classy/klassiek en vrouwelijk. Door de minder goede financiële situatie van haar moeder na de scheiding was haar motivatie buitengewoon om voor zichzelf te kunnen zorgen in de toekomst. Gedurende de middelbare school wist ze door te stromen naar het VWO en deze af te ronden. Geneeskunde studeren was haar doel, maar twee keer werd ze uitgeloot. Ze behaalde een bachelor degree aan de universiteit en was begonnen aan een master Marketing toen ze toch werd ingeloot voor de studie Geneeskunde. Ze heeft heel hard gewerkt en haar studie serieus genomen en studeerde dan ook na 6 jaar af als arts. Inmiddels werkt ze als gespecialiseerd arts en is ze zich ondertussen aan het specialiseren. Ze geeft haar patiënten graag extra aandacht en doorbreekt het beeld dat sommige mensen hebben van een arts met haar spontaniteit en openheid. Op pad gaan met vriendinnen, uiteten, winkelen, bioscoop, enzovoort, vindt ze heerlijk, al laadt ze op wanneer ze alleen is. Ze is een sociale introvert die het fijn vindt om thuis te zijn, alleen of met een partner, maar ook kan genieten van erop uitgaan en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Met haar vriendinnen heeft ze altijd veel lol, maakt ze citytripjes, drinkt ze een cocktail of gaat ze uiteten. Zelf houdt ze ervan om creatief bezig te zijn, zo schildert en tekent ze graag wanneer daar tijd voor is. Een wandeling door de natuur is ook iets waar ze van kan genieten. Verder gaat ze naar de sportschool, bezoekt musea of geniet ze van het lezen van fictieboeken. Ze legt makkelijk contact met bekende en onbekende mensen en is erg vrijgevig. Ze is een echt familiemens en hecht waarde aan quality time met elkaar. Woorden die haar goed omschrijven zijn: lief, doorzetter, serieus, realistisch, intelligent, zorgzaam, zachtaardig, gevoelig, maar ze is ook heel gevat en heeft een goed gevoel voor humor.

Ze zoekt:

Met haar partner wil ze kunnen levelen en sparren over werk en het leven. Ze valt op een lange man en op persoonlijkheid. Op een man die zelfverzekerd en ambitieus is, kan luisteren, oprecht geïnteresseerd is, humor heeft en geen moeite heeft met initiatief tonen en de leiding nemen. Ze houdt van een optimistische, intelligente man waarbij het glas halfvol is, waar ze mee kan lachen en kan genieten van het leven. Een lieve zorgzame man die doet wat hij zegt, betrouwbaar en oprecht is. Een Europees uiterlijk trekt haar het meeste aan. Ze heeft een kinderwens en in de toekomst hoopt ze samen een gezin te stichten. Ze ontmoet bij voorkeur een man zonder kinderen en langer dan 1.82m. Leeftijd 33-48 jaar.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.