Warme sportieve man zoekt diepgang in een relatie en een vrouw met kinderwens
Man, 40 jaar, Heerhugowaard

Hij is:

Hij is een goed verzorgde, goed uitziende man. Hij heeft kort donkerblond haar en een kort getrimd baardje. Verder heeft hij een goed gebit, groene ogen, lange wimpers en een lengte van 1.83. Als kind heeft hij door het werk van zijn vader op meerdere plekken in de wereld gewoond en ging hij naar een internationale school. Hij rondde het atheneum af en volgde daarna een WO studie. Tijdens zijn studententijd bouwde hij pas een vaste vriendengroep op, aangezien hij op één plek bleef nu. Het was een drukke tijd voor hem met hard studeren, commissies en clubjes; hij maakte van alles mee. Zijn studie stond bovenaan, wat maakte dat hij niet gefocust was op vrouwen en relaties. Des te serieuzer is hij nu in het willen opbouwen van een langdurige relatie. Hij heeft het goed naar zijn zin in zijn huidige functie bij een groot bedrijf. In zijn vrije tijd zoekt hij graag de natuur op. Rust, strand, wandel- en fietstochten maken vindt hij heerlijk. Hij traint bij een sportschool, loopt hard en doet mee aan Hiit-trainingen. Thuis vindt hij het leuk om zo nu en dan nieuwe recepten uit te proberen of kijkt hij naar YouTube-filmpjes of leest een boek. Hij is graag bezig met zijn volgende vakantieplannen, wat kan verschillen van stedentrip tot rondreis, alleen of met vrienden. Of het lijkt hem erg leuk om met zijn partner een mooie reis te maken, bijvoorbeeld terug naar Noorwegen voor een mooie vakantie. Voor hem is vakantie een combinatie van natuur, cultuur en beweging, en af en toe ergens een borreltje doen of een dansje maken. Hij kan ook aardig goed skiën. In Nederland vinden hij en zijn vrienden het leuk om 80’s en 90’s feestjes te bezoeken. Waar hij te omschrijven is als een serieus, analytisch en observerend persoon, is hij tegelijkertijd ook een warme, gevoelige en geduldige man.

Hij zoekt:

Hij is een goede luisteraar en heeft diepgang; binnen een relatie is hij zorgzaam in zijn mannelijke rol. De mening van een ander telt voor hem, daarin is hij meegaand en begripvol. Hij vindt het leuk om uitjes te initiëren. Belangrijk is dat zijn partner, net als hij, een kinderwens heeft. Samen wil hij op pad gaan, de natuur in gaan en genieten van fijne vakanties. Mocht de kans zich ooit voordoen, dan ziet hij zichzelf, samen met zijn partner, nog wel een paar jaar in het buitenland (bijvoorbeeld Canada) wonen, uiteraard is dit geen must.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.