Warme vrouw die dol is op koken zoekt een positieve en zelfstandige man – on hold
Vrouw, 57 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze is een charmante, aantrekkelijke en warme vrouw. Ze is slank, 1.62 lang, heeft halflang blond haar en groene ogen. Haar kledingstijl is elegant en tijdloos en kan uiteenlopen van sportief tot chic. Ze heeft een vriendelijke, open uitstraling. Ze is geboren en getogen in Noord-Holland waar ze altijd genoot van zon, zee en strand, iets waar ze nog steeds enorm van geniet. Op de middelbare school was ze een sociale tiener en had ze een vaste groep vriendinnen waarmee ze graag ging stappen en winkelen in Amsterdam. Na haar studie is ze vrij snel gaan werken en vervolgens in Amsterdam gaan wonen en niet meer weggegaan. Ze heeft diverse commerciële banen bij startups en scale-ups gehad. Ze houdt van de pioniersmentaliteit en ondernemerschap. Inmiddels heeft ze een aantal carrière switches binnen een multinational gemaakt. Ze heeft twee zoons die grotendeels zelfstandig zijn en hun eigen gang gaan. Ze is een sociale vrouw die dol is op koken, met een voorliefde voor de Italiaanse keuken. Ze vindt het leuk om voor vrienden te koken. Ze is actief en ondernemend en spreekt graag met mensen af. Op stap met vriendinnen, uit in eigen stad en/of land doet ze vaak. Ze gaat graag naar musea en theater. En af en toe een festival.  Ze houdt van buiten zijn, wandelen en fietsen, en zou graag nog willen gaan mountainbiken. Daarnaast doet ze aan Pilates, suppen en werkt ze graag in haar tuin. Ze is een zelfstandig en onafhankelijke vrouw die haar zaken goed op orde heeft. Ze is optimistisch, attent en transparant, het type 'what you see is what you get'. Ze heeft een brede interesse, kan goed luisteren en staat open voor de meningen en gedachten van anderen. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen en nieuwe ervaringen opdoen. Ze houdt van mooie spullen, maar is niet materialistisch en prefereert kwaliteit boven kwantiteit. Ze is zich bewust van de kleine dingen in het leven en geniet daarvan. Familie en vrienden zijn belangrijk voor haar, ze heeft aantal hechte vrienden-/vriendinnen(groepen) die ze al jaren koestert. Ze is blij en gelukkig. Wat vakanties betreft, heeft ze een lange wish list. Want alhoewel ze al veel heeft gezien in Europa (o.a. in Italië) en Amerika (vooral NYC) is er veel meer moois om te ontdekken en te beleven. Stedentrips, maar ook natuur, of langere vakanties met een combinatie van activiteiten en tijd aan het strand of zwembad. Ze geeft de voorkeur aan comfort en houdt van mooie hotels. Ze wil graag weer meer reizen en zou bijvoorbeeld naar Montenegro willen vanwege de mooie natuur. Verder op de lijst staan onder andere Afrika, Zuid-Amerika, IJsland en Scandinavië.

Zij zoekt:

Ze zou graag een sportieve, zelfstandige, positieve man ontmoeten die haar kan verrassen en waarmee ze kan lachen. Hij heeft bij voorkeur een slank tot normaal postuur. Het liefst een man die lekker kan koken. Ze is op zoek naar iemand om samen het leven verder te ontdekken en nieuwe herinneringen mee te maken. Daarnaast is het ook belangrijk dat ieder zijn eigen dingen kan doen. De man waar ze op valt is intelligent en emotioneel vaardig. Hij heeft zelfspot, is communicatief vaardig, breed geïnteresseerd en heeft wat van de wereld gezien. Iemand waarmee ze zichzelf enerzijds kan spiegelen, maar die haar anderzijds juist kan aanvullen. Een man waarmee 1+1 meer is dan 2.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.