Warme vrouw zoekt een jongensachtige man om het leven mee te vieren
Vrouw, 51 jaar, Amersfoort

Zij is:

Deze aantrekkelijke en warme vrouw is op zoek naar een jongensachtige man die samen met haar het leven kan vieren. Met haar lengte van 1.74, blauw grijze ogen en lang blond haar, is ze een opvallende verschijning. Ze is goed verzorgd, met mooie make-up en nagels, een mooi gebit en een normaal postuur. Ze kleedt zich leuk en vlot. Na haar VWO heeft ze diverse opleidingen gevolgd en in verschillende branches gewerkt, waaronder de modebranche, hotellerie en een startup in de USA waar ze destijds ook regelmatig naar toe vloog. Momenteel werkt ze in het onderwijs. Ze vindt het werken in een levendige omgeving met veel studenten heel erg leuk, ze geniet van de reuring. Vroeger deed ze aan paardrijden, maar waar ze echt van geniet is alles op of in het water. Zoals zeilen of heerlijk varen met een sloep (met mooi weer). Ze sport 3 a 4 keer per week en wandelt regelmatig met een vriendin. Ze is Bourgondisch ingesteld en geniet van lekkere wijnen. Ze heeft een brede muzieksmaak van Nederlandse hitjes tot aan klassieke muziek. Ze bezoekt graag de kroeg en vindt het leuk om eens naar een festival te gaan. Ze is sociaal en houdt van gezelligheid en afwisseling. Ze is empathisch, gevoelig, vrolijk en een echte duizendpoot. Ze kletst makkelijk en voelt zich een meisje en is jeugdig. Ze houdt van het woord ‘ja’ en benadert veel zaken met een positieve blik. Ze is een ondernemend type vrouw en graag sociaal bezig. Ze is niet standaard/burgerlijk maar wel warm en oprecht. Haar vriendinnen zeggen over haar ‘we hebben haar er graag bij, want dan is het gezellig’. Ze heeft twee dochters van 16 en 17 jaar uit een eerdere relatie van 16 jaar. Deze avontuurlijke vrouw droomt ervan om een reis te maken naar Zuid-Afrika en geniet enorm van Italië. In de zomer van 2023 gaat ze comfortabel rondtrekken door Portugal met haar dochters, ze vliegt daarheen en huurt er een auto om mooie plaatsen te gaan bezoeken en lekker te gaan genieten.

Zij zoekt:

Ze zoekt een leuke en vlotte man, hij is empathisch, gezellig en niet saai. Hij is oprecht, sociaal, heeft een open vizier en vindt het belangrijk om naar elkaar om te kijken. Hij is vlot en jongensachtig. Ze wil samen met hem het leven vieren maar ook een goed gesprek kunnen voeren. Hij is jonger dan 58 jaar en ze is niet gebonden aan Amersfoort.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.