Zachtaardige lieve rustige man zoekt een lieve en eerlijke vrouw tot 45 jaar
Man, 39 jaar, Harderwijk

Hij is:

Hij is een lieve, zachtaardige man met zijn hart op de juiste plek.  Met zijn normale postuur, bril, grijsbruine stekels en casual kledingstijl, straalt hij een verzorgde en vriendelijke uitstraling uit. Opgegroeid in een warm en gezellig gezin. Hij heeft zijn opleiding afgerond en daarna vond hij een baan in de automotive en is nu al ruim 15 jaar een trouwe werknemer bij een bedrijf in Ermelo. In zijn vrije tijd geniet hij thuis van een goede serie of film, maar hij gaat net zo graag op pad met vrienden. Voor een stedentrip of een festival zoals Defqon kun je hem altijd vragen, een food festival vindt hij ook leuk! Hij drinkt alcohol met mate en in gezelschap. Daarnaast fitnesst hij regelmatig of maakt hij lange wandelingen in de natuur. Hoewel hij kan koken, is dit geen hobby van hem. Naast stedentrips met vrienden, bijvoorbeeld naar de Formule 1, gaat hij ook graag met zijn ouders mee naar de camping ergens in Europa. Hoewel hij niet bijzonder reislustig is, staat hij wel open voor nieuwe ervaringen, het liefst met een leuke partner. Hij is een rustig persoon die eerst de kat uit de boom kijkt, maar zodra hij zich vertrouwd voelt met de mensen om hem heen, praat hij over zijn gevoelens en biedt hij een luisterend oor aan degenen waar hij om geeft. Zelf is hij niet de grappenmaker van de groep, maar hij lacht graag om anderen en heeft een positieve instelling.

Hij zoekt:

Het liefst deelt hij zijn leven met een lieve en spontane vrouw die altijd eerlijk tegen hem is. Ze is open en aangezien hij iets rustiger is, zou hij het leuk vinden als zij iets drukker is. Verder gaat ze, net als hij, graag op pad, is ze actief en behulpzaam. Hij staat open voor vrouwen met en zonder kinderwens in de leeftijd van 30 tot 45 jaar.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.