Zeer aantrekkelijke modieuze spontane ondernemende vrouw zoekt een zelfverzekerde ambitieuze man – on hold
Vrouw, 37 jaar, Amsterdam

Zij is:

Met haar prachtige bruine amandelvormige ogen, lange donkere haar en slanke postuur is zij een zeer aantrekkelijke vrouw om te zien. Ze is 1.63 meter, heeft een modieuze kledingstijl en een vriendelijke maar soms ondeugende blik. Ze werd geboren in Amsterdam en is hier nooit meer weggegaan. Na een handelsopleiding te hebben afgerond, vertrok ze voor twee maanden naar het buitenland. Fashion is echt haar passie, na altijd keihard gewerkt te hebben en nog steeds heeft ze al 15 jaar een succesvolle dames kledingzaak en webshop. Ze is daar bijna dagelijks aanwezig maar als ondernemer heeft ze de luxe om vrij te nemen voor iets spontaans. Vier keer per week is ze in de gym te vinden, hier doet ze aan kracht training maar ook pilates. En een goede wandeling vindt ze erg fijn om te doen. Ze gaat graag uit eten, drinkt een drankje met vriendinnen of gaat ‘s zomers naar een festival. Ze gaat graag op vakantie zowel op wintersport als naar de zon. Avontuur met luxe! Haar ideale vakantie? Omringd door comfort en verrast worden door prachtige bestemmingen, hier werkt ze dan ook hard voor. Heerlijk eten, drinken en een stukje cultuur snuiven vindt ze dan wat daarbij hoort. Ze is christelijk opgevoed en viert de feestdagen. Zij is echt een ochtendmens, ze is bijna altijd vrolijk en heeft humor. Ze weet goed wat ze wil en zal haar mening ook delen, maar ze is tegelijkertijd ook lief, warm en zorgzaam.

Zij zoekt:

De man die bij haar past heeft een Europees uiterlijk, heeft geen moeite met initiatief tonen en de leiding nemen. Hij is zelfverzekerd, ambitieus en heeft het, net als zij, financieel op de rit. Verder is hij een lieve, zorgzame man en heeft hij een kinderwens. Ze heeft verschillende langere relaties gehad en is nu echt klaar voor een duurzame relatie met een partner met wie zij een gezin kan stichten. Leeftijd 35-49 jaar.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.