Zelfstandige en breed geïnteresseerde vrouw zoekt een man met karakter
Vrouw, 54 jaar, Rotterdam

Zij is:

Zij is een ondernemende, lieve vrouw van 1.73 met half lang zilver blond haar en blauwe ogen. Van huis uit heeft ze meegekregen dat je altijd voor jezelf moet kunnen zorgen. Na de havo is ze gaan werken en heeft ze middels een avondopleiding haar diploma voor expediteur in de scheepvaart behaald. Na jaren in de haven te hebben gewerkt, waar ze ook haar ex man heeft leren kennen, beviel ze van een zoon. In 2005 begon ze als zelfstandig ondernemer. Inmiddels heeft ze een zeer succesvol bedrijf opgezet. Ze heeft mensen in dienst en is flexibel in haar vrije tijd. Ze geniet van leuke dingen doen zoals concerten bezoeken, tripjes maken, uiteten gaan of naar de sauna gaan. Soms bezoekt ze een festival. Alcohol drinkt ze weinig, alleen zo nu en dan met uitgaan. Ze komt uit een boten familie en denkt er nu zelf weer over na om een boot aan te schaffen. Ook haar liefde voor paarden komt de laatste tijd weer terug. Ze vindt het heerlijk om een lekker gerecht op te zoeken, naar de toko te gaan en andere te verwennen met haar kookkunsten. Ze heeft 20 jaar lang getennist en kijkt nog graag naar tennis en voetbal op tv. Wat reizen betreft zegt ze, je kan met mij alle kanten op. Ze kan luxe waarderen maar kan ook back to basic. Ze is geïnteresseerd in andere culturen en heeft al het één en ander van de wereld gezien. Zo kan ze salsa dansen en heeft ze ook Spaans geleerd in Colombia waar ze verbleef in een gastgezin. Deze lieve maar pittige vrouw is oprecht geïnteresseerd in mensen, ze is stoer, zelfstandig en durft een risico te nemen. Ze is gek op dieren, heeft een hond gehad en heeft nu nog 2 katten.

Zij zoekt:

De man waar zij op valt is een echte man die deze rol ook durft te pakken. Hij is net als zij ondernemend en straalt karakter uit. Ze is niet gebonden aan Rotterdam en staat ervoor open om te verhuizen. Ze heeft haar leven op de rit maar zou het ontzettend leuk vinden om het leven weer met een leuke partner te delen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.