Zij wil ondernemen en ontdekken en zoekt een avonturier om mee te genieten
Vrouw, 46 jaar, 't Gooi

Zij is:

Ze is een vrouwelijke vrouw en ze heeft lang, prachtig bruin haar met blonde highlights, wat mooi staat bij haar mooie, grote bruine ogen. Ze heeft een slank postuur en is 1.68 lang. Haar achtergrond bestaat uit een mix van Indonesisch, Nederlands en Grieks bloed. Ze is een trotse moeder van een tiener zoon. Ze heeft gewerkt in de zorg- en modewereld. Vervolgens heeft ze haar passie voor technologie ontdekt en is ze overgestapt naar de IT-sector. Ze heeft haar HBO-opleiding in ICT afgerond en heeft zich gespecialiseerd in softwareontwikkeling. Momenteel werkt ze vanuit huis, maar ze is van plan om haar carrière langzaam af te bouwen en iets nieuws te gaan doen. Ze heeft altijd een avontuurlijke en nieuwsgierige geest gehad. Ze houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen en het leven te verkennen. Ze heeft ervaring met salsa en flamingodansen. Daarnaast heeft ze interesse in diverse activiteiten, zoals varen, paardrijden, Aikido en momenteel zwemmen en tennissen. Tuinieren biedt haar rust en ze geniet koken en uit eten gaan. Hoewel ze geen liefhebber is van het kroegleven, houdt ze wel op z’n tijd van een alternatief feestje of een goed glas wijn. Ze heeft plannen om haar motorrijbewijs te halen, omdat ze altijd openstaat voor nieuwe avonturen. Ze is een zorgzaam persoon en staat altijd klaar voor haar vrienden. Eerlijkheid en vriendschap zijn van onschatbare waarde voor haar. Als een gevoelsmens en mensenmens hecht ze veel waarde aan de connecties die ze met anderen maakt. Ze houdt er niet van om elk weekend op de bank te zitten, maar wil juist actief dingen ondernemen, ontdekken en de gebaande paden vermijden. Haar favoriete vakantiebestemmingen zijn Italië en Griekenland, waar ze graag de warmte opzoekt. Ze sluit niet uit dat ze, wie weet met een leuke partner, in de toekomst nog een aantal jaren in het buitenland gaat wonen. Ze kan ook genieten van wintersport en gaat graag op vakantie om wijnproeverijen bij te wonen, steden te bezichtigen en met de auto op pad te gaan. Kamperen is niet echt haar stijl, ze geeft de voorkeur aan een luxe hotel met alle voorzieningen.

Zij zoekt:

Wat betreft haar ideale partner, valt ze op zelfverzekerde mannen die interesse kunnen tonen en goed verzorgd zijn. Ze waardeert iemand die een echte avonturier is. Ze hoopt dat hij net als zij lekker in zijn vel zit en blij is met zichzelf. Haar doel is nóg meer genieten, nog veel meer genieten! Hij houdt van de natuur en heeft bij voorkeur kinderen. Hij is langer dan 1.80m, houdt van sporten en is een knuffelbeer.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.