Wanneer stop jij met swipen op datingapps?

Nog op zoek naar een goed voornemen voor 2021? Stop met Tinder, Happn, Inner Circle en

Bumble! Want zeg eens eerlijk, hoeveel uren heb je hier besteed aan zinloze gesprekken met onbekenden? Altijd maar verder swipen want wie weet is de volgende swipe echt je ideale man. Een paar jaar geleden trapte ik er met open ogen in. Met mooie beloften als ‘binnen één swipe een nieuwe liefde' en 'je nieuwe partner binnen handbereik’ installeerde ik fanatiek de populairste datingapps. De rollercoaster begon.

Hoe het begon

Samen met mijn partner in crime - de onderbuurvrouw - zette ik voorzichtig de eerste stappen in deze nieuwe onbekende online datingwereld. En eerlijk is eerlijk, ik was er op een gegeven moment niet meer vanaf te slaan. Ik zat er

urenlang op de apps, swipete voor vriendinnen of vergeleek met mijn Amsterdamse vriendinnen onze chats om te kijken of we niet in elkaars water aan het vissen waren. Amsterdam staat ten slotte bekend om zijn vrouwenoverschot dus de kans

dat we in dezelfde buurt dezelfde mensen tegenkwamen op de apps was zeer reëel. Maar wanneer ik de dates die ik in Amsterdam via Tinder heb gehad nog eens de revue laat passeren, kan ik eigenlijk alleen maar toegeven dat het meer een bonte verzameling voor een goed gevuld rariteitenkabinet heeft opgeleverd in plaats van een reeks potentiële relaties.

Hoe het begon

Tefghkgrhkrtkhrtghk

Wat betekent het als een man niet lacht op de foto?

Van de dates die ik via de dating apps heb gehad kun je dus geruststellen dat het 9 van de 10 keer geen succes was. Neem bijvoorbeeld de jongen waar ik op een vrijdag een match mee had en na een leuk gesprekje en wat gekke verkleedfoto’s uitgewisseld te hebben maar meteen in een Amsterdams park mee afsprak. Bij zijn hallo begreep ik al waarom hij nooit lachend op de foto stond, het idee dat ik daar ooit mee moest zoenen, mij

niet gezien! Zelden een gebit gezien dat jarenlang zo liefdeloos was behandeld. En zijn gesprekken in real life? Wat een waterval aan slechte teksten wist deze jongen uit te kramen. Na zijn trotse verhaal over privé berichten aan een BN’er

en hoe hij daarna regelmatig met haar in bed belandde, haakte ik definitief af. Ik hoop dat hij alles verzon want anders heb ik plaatsvervangend medelijden met mevrouw de BN’er.

Daten met je trouwring om

Of die keer dat ik in Amsterdam Zuid in een café afsprak met een leuke man, gescheiden en 2 kids. Prima, ik moest toch hoognodig uit de jonge jongetjes fuik aangezien dat ook niets substantieels opleverde. Maar daarover in een

ander blog meer. Terug naar de date. Door schade en schande wijs geworden weet ik dat er genoeg getrouwde mannen zijn die als ze uitgaan hun trouwring afdoen om “plezier” te hebben. Maar deze date presteerde het tegenovergestelde, hij

wachtte mij op met een niet te missen blinkende trouwring om zijn vinger! ‘Ehhhh je was toch gescheiden? Jawel, maar lastig om definitief alle banden te verbreken bla bla…..’ Dat vind ik dus ook niet ok, dan heb je echt nog serious

issues. Dus nee, deze date ging ook niet door naar de volgende ronde. Wel zit er nog een leuke twist aan dit verhaal. Thuis plofte ik gedesillusioneerd op de bank en kon ik niet nalaten om toch weer even in te loggen bij de datingapps om

te kijken of er nog wat te beleven viel online. Ik chatte even met een al bestaande match, hij was student – jaja een jonkie – en vertelde dat hij als bijbaan in een café werkte. Bleek het dus de barman te zijn van het café waar

ik zojuist aan de bar had gezeten met mr ”Wedding ring”. Hij had de date met verbazing gadegeslagen en ik moet eerlijk bekennen dat mijn ogen tijdens de date wel af en toe waren afgedwaald naar deze charmante “Victor”. Mijn eigen First Dates aflevering was geboren en een lang verhaal kort, de volgende date stond alweer gepland.


Swipen en de ware vinden

Ondanks dat de laatste date in dit verhaal een geinige combinatie was van online daten en in real life ontmoeten, kan ik wel met enige stelligheid zeggen dat online daten voor de meeste vrouwen onder ons geen vastigheid en een langdurige relatie oplevert. Eindeloos swipen op Tinder, Inner Circle en Happn is niet de manier om de ware te vinden. Natuurlijk ontstaan er genoeg leuke avonden uit de chats en matches maar veel langer dan een nacht duurt het vaak

niet. Geschreven door Louise, woonachting in Amsterdam en inmiddels verliefd

Nog op zoek naar een goed voornemen voor 2021? Stop met Tinder, Happn, Inner Circle en

Bumble! Want zeg eens eerlijk, hoeveel uren heb je hier besteed aan zinloze gesprekken met onbekenden? Altijd maar verder swipen want wie weet is de volgende swipe echt je ideale man. Een paar jaar geleden trapte ik er met open ogen in. Met mooie beloften als ‘binnen één swipe een nieuwe liefde' en 'je nieuwe partner binnen handbereik’ installeerde ik fanatiek de populairste datingapps. De rollercoaster begon.

Hoe het begon

Samen met mijn partner in crime - de onderbuurvrouw - zette ik voorzichtig de eerste stappen in deze nieuwe onbekende online datingwereld. En eerlijk is eerlijk, ik was er op een gegeven moment niet meer vanaf te slaan. Ik zat er

urenlang op de apps, swipete voor vriendinnen of vergeleek met mijn Amsterdamse vriendinnen onze chats om te kijken of we niet in elkaars water aan het vissen waren. Amsterdam staat ten slotte bekend om zijn vrouwenoverschot dus de kans

dat we in dezelfde buurt dezelfde mensen tegenkwamen op de apps was zeer reëel. Maar wanneer ik de dates die ik in Amsterdam via Tinder heb gehad nog eens de revue laat passeren, kan ik eigenlijk alleen maar toegeven dat het meer een bonte verzameling voor een goed gevuld rariteitenkabinet heeft opgeleverd in plaats van een reeks potentiële relaties.

Te

Wat betekent het als een man niet lacht op de foto?

Van de dates die ik via de dating apps heb gehad kun je dus geruststellen dat het 9 van de 10 keer geen succes was. Neem bijvoorbeeld de jongen waar ik op een vrijdag een match mee had en na een leuk gesprekje en wat gekke verkleedfoto’s uitgewisseld te hebben maar meteen in een Amsterdams park mee afsprak. Bij zijn hallo begreep ik al waarom hij nooit lachend op de foto stond, het idee dat ik daar ooit mee moest zoenen, mij

niet gezien! Zelden een gebit gezien dat jarenlang zo liefdeloos was behandeld. En zijn gesprekken in real life? Wat een waterval aan slechte teksten wist deze jongen uit te kramen. Na zijn trotse verhaal over privé berichten aan een BN’er

en hoe hij daarna regelmatig met haar in bed belandde, haakte ik definitief af. Ik hoop dat hij alles verzon want anders heb ik plaatsvervangend medelijden met mevrouw de BN’er.

Daten met je trouwring om

Of die keer dat ik in Amsterdam Zuid in een café afsprak met een leuke man, gescheiden en 2 kids. Prima, ik moest toch hoognodig uit de jonge jongetjes fuik aangezien dat ook niets substantieels opleverde. Maar daarover in een

ander blog meer. Terug naar de date. Door schade en schande wijs geworden weet ik dat er genoeg getrouwde mannen zijn die als ze uitgaan hun trouwring afdoen om “plezier” te hebben. Maar deze date presteerde het tegenovergestelde, hij

wachtte mij op met een niet te missen blinkende trouwring om zijn vinger! ‘Ehhhh je was toch gescheiden? Jawel, maar lastig om definitief alle banden te verbreken bla bla…..’ Dat vind ik dus ook niet ok, dan heb je echt nog serious

issues. Dus nee, deze date ging ook niet door naar de volgende ronde. Wel zit er nog een leuke twist aan dit verhaal. Thuis plofte ik gedesillusioneerd op de bank en kon ik niet nalaten om toch weer even in te loggen bij de datingapps om

te kijken of er nog wat te beleven viel online. Ik chatte even met een al bestaande match, hij was student – jaja een jonkie – en vertelde dat hij als bijbaan in een café werkte. Bleek het dus de barman te zijn van het café waar

ik zojuist aan de bar had gezeten met mr ”Wedding ring”. Hij had de date met verbazing gadegeslagen en ik moet eerlijk bekennen dat mijn ogen tijdens de date wel af en toe waren afgedwaald naar deze charmante “Victor”. Mijn eigen First Dates aflevering was geboren en een lang verhaal kort, de volgende date stond alweer gepland.


Swipen en de ware vinden

Ondanks dat de laatste date in dit verhaal een geinige combinatie was van online daten en in real life ontmoeten, kan ik wel met enige stelligheid zeggen dat online daten voor de meeste vrouwen onder ons geen vastigheid en een langdurige relatie oplevert. Eindeloos swipen op Tinder, Inner Circle en Happn is niet de manier om de ware te vinden. Natuurlijk ontstaan er genoeg leuke avonden uit de chats en matches maar veel langer dan een nacht duurt het vaak

niet. Geschreven door Louise, woonachting in Amsterdam en inmiddels verliefd

Nog op zoek naar een goed voornemen voor 2021? Stop met Tinder, Happn, Inner Circle en

Bumble! Want zeg eens eerlijk, hoeveel uren heb je hier besteed aan zinloze gesprekken met onbekenden? Altijd maar verder swipen want wie weet is de volgende swipe echt je ideale man. Een paar jaar geleden trapte ik er met open ogen in. Met mooie beloften als ‘binnen één swipe een nieuwe liefde' en 'je nieuwe partner binnen handbereik’ installeerde ik fanatiek de populairste datingapps. De rollercoaster begon.

Hoe het begon

Samen met mijn partner in crime - de onderbuurvrouw - zette ik voorzichtig de eerste stappen in deze nieuwe onbekende online datingwereld. En eerlijk is eerlijk, ik was er op een gegeven moment niet meer vanaf te slaan. Ik zat er

urenlang op de apps, swipete voor vriendinnen of vergeleek met mijn Amsterdamse vriendinnen onze chats om te kijken of we niet in elkaars water aan het vissen waren. Amsterdam staat ten slotte bekend om zijn vrouwenoverschot dus de kans

dat we in dezelfde buurt dezelfde mensen tegenkwamen op de apps was zeer reëel. Maar wanneer ik de dates die ik in Amsterdam via Tinder heb gehad nog eens de revue laat passeren, kan ik eigenlijk alleen maar toegeven dat het meer een bonte verzameling voor een goed gevuld rariteitenkabinet heeft opgeleverd in plaats van een reeks potentiële relaties.

Te

Wat betekent het als een man niet lacht op de foto?

Van de dates die ik via de dating apps heb gehad kun je dus geruststellen dat het 9 van de 10 keer geen succes was. Neem bijvoorbeeld de jongen waar ik op een vrijdag een match mee had en na een leuk gesprekje en wat gekke verkleedfoto’s uitgewisseld te hebben maar meteen in een Amsterdams park mee afsprak. Bij zijn hallo begreep ik al waarom hij nooit lachend op de foto stond, het idee dat ik daar ooit mee moest zoenen, mij

niet gezien! Zelden een gebit gezien dat jarenlang zo liefdeloos was behandeld. En zijn gesprekken in real life? Wat een waterval aan slechte teksten wist deze jongen uit te kramen. Na zijn trotse verhaal over privé berichten aan een BN’er

en hoe hij daarna regelmatig met haar in bed belandde, haakte ik definitief af. Ik hoop dat hij alles verzon want anders heb ik plaatsvervangend medelijden met mevrouw de BN’er.

Daten met je trouwring om

Of die keer dat ik in Amsterdam Zuid in een café afsprak met een leuke man, gescheiden en 2 kids. Prima, ik moest toch hoognodig uit de jonge jongetjes fuik aangezien dat ook niets substantieels opleverde. Maar daarover in een

ander blog meer. Terug naar de date. Door schade en schande wijs geworden weet ik dat er genoeg getrouwde mannen zijn die als ze uitgaan hun trouwring afdoen om “plezier” te hebben. Maar deze date presteerde het tegenovergestelde, hij

wachtte mij op met een niet te missen blinkende trouwring om zijn vinger! ‘Ehhhh je was toch gescheiden? Jawel, maar lastig om definitief alle banden te verbreken bla bla…..’ Dat vind ik dus ook niet ok, dan heb je echt nog serious

issues. Dus nee, deze date ging ook niet door naar de volgende ronde. Wel zit er nog een leuke twist aan dit verhaal. Thuis plofte ik gedesillusioneerd op de bank en kon ik niet nalaten om toch weer even in te loggen bij de datingapps om

te kijken of er nog wat te beleven viel online. Ik chatte even met een al bestaande match, hij was student – jaja een jonkie – en vertelde dat hij als bijbaan in een café werkte. Bleek het dus de barman te zijn van het café waar

ik zojuist aan de bar had gezeten met mr ”Wedding ring”. Hij had de date met verbazing gadegeslagen en ik moet eerlijk bekennen dat mijn ogen tijdens de date wel af en toe waren afgedwaald naar deze charmante “Victor”. Mijn eigen First Dates aflevering was geboren en een lang verhaal kort, de volgende date stond alweer gepland.


Swipen en de ware vinden

Ondanks dat de laatste date in dit verhaal een geinige combinatie was van online daten en in real life ontmoeten, kan ik wel met enige stelligheid zeggen dat online daten voor de meeste vrouwen onder ons geen vastigheid en een langdurige relatie oplevert. Eindeloos swipen op Tinder, Inner Circle en Happn is niet de manier om de ware te vinden. Natuurlijk ontstaan er genoeg leuke avonden uit de chats en matches maar veel langer dan een nacht duurt het vaak

niet. Geschreven door Louise, woonachting in Amsterdam en inmiddels verliefd

Nog op zoek naar een goed voornemen voor 2021? Stop met Tinder, Happn, Inner Circle en

Bumble! Want zeg eens eerlijk, hoeveel uren heb je hier besteed aan zinloze gesprekken met onbekenden? Altijd maar verder swipen want wie weet is de volgende swipe echt je ideale man. Een paar jaar geleden trapte ik er met open ogen in. Met mooie beloften als ‘binnen één swipe een nieuwe liefde' en 'je nieuwe partner binnen handbereik’ installeerde ik fanatiek de populairste datingapps. De rollercoaster begon.

Hoe het begon

Samen met mijn partner in crime - de onderbuurvrouw - zette ik voorzichtig de eerste stappen in deze nieuwe onbekende online datingwereld. En eerlijk is eerlijk, ik was er op een gegeven moment niet meer vanaf te slaan. Ik zat er

urenlang op de apps, swipete voor vriendinnen of vergeleek met mijn Amsterdamse vriendinnen onze chats om te kijken of we niet in elkaars water aan het vissen waren. Amsterdam staat ten slotte bekend om zijn vrouwenoverschot dus de kans

dat we in dezelfde buurt dezelfde mensen tegenkwamen op de apps was zeer reëel. Maar wanneer ik de dates die ik in Amsterdam via Tinder heb gehad nog eens de revue laat passeren, kan ik eigenlijk alleen maar toegeven dat het meer een bonte verzameling voor een goed gevuld rariteitenkabinet heeft opgeleverd in plaats van een reeks potentiële relaties.

Te

Wat betekent het als een man niet lacht op de foto?

Van de dates die ik via de dating apps heb gehad kun je dus geruststellen dat het 9 van de 10 keer geen succes was. Neem bijvoorbeeld de jongen waar ik op een vrijdag een match mee had en na een leuk gesprekje en wat gekke verkleedfoto’s uitgewisseld te hebben maar meteen in een Amsterdams park mee afsprak. Bij zijn hallo begreep ik al waarom hij nooit lachend op de foto stond, het idee dat ik daar ooit mee moest zoenen, mij

niet gezien! Zelden een gebit gezien dat jarenlang zo liefdeloos was behandeld. En zijn gesprekken in real life? Wat een waterval aan slechte teksten wist deze jongen uit te kramen. Na zijn trotse verhaal over privé berichten aan een BN’er

en hoe hij daarna regelmatig met haar in bed belandde, haakte ik definitief af. Ik hoop dat hij alles verzon want anders heb ik plaatsvervangend medelijden met mevrouw de BN’er.

Daten met je trouwring om

Of die keer dat ik in Amsterdam Zuid in een café afsprak met een leuke man, gescheiden en 2 kids. Prima, ik moest toch hoognodig uit de jonge jongetjes fuik aangezien dat ook niets substantieels opleverde. Maar daarover in een

ander blog meer. Terug naar de date. Door schade en schande wijs geworden weet ik dat er genoeg getrouwde mannen zijn die als ze uitgaan hun trouwring afdoen om “plezier” te hebben. Maar deze date presteerde het tegenovergestelde, hij

wachtte mij op met een niet te missen blinkende trouwring om zijn vinger! ‘Ehhhh je was toch gescheiden? Jawel, maar lastig om definitief alle banden te verbreken bla bla…..’ Dat vind ik dus ook niet ok, dan heb je echt nog serious

issues. Dus nee, deze date ging ook niet door naar de volgende ronde. Wel zit er nog een leuke twist aan dit verhaal. Thuis plofte ik gedesillusioneerd op de bank en kon ik niet nalaten om toch weer even in te loggen bij de datingapps om

te kijken of er nog wat te beleven viel online. Ik chatte even met een al bestaande match, hij was student – jaja een jonkie – en vertelde dat hij als bijbaan in een café werkte. Bleek het dus de barman te zijn van het café waar

ik zojuist aan de bar had gezeten met mr ”Wedding ring”. Hij had de date met verbazing gadegeslagen en ik moet eerlijk bekennen dat mijn ogen tijdens de date wel af en toe waren afgedwaald naar deze charmante “Victor”. Mijn eigen First Dates aflevering was geboren en een lang verhaal kort, de volgende date stond alweer gepland.


Swipen en de ware vinden

Ondanks dat de laatste date in dit verhaal een geinige combinatie was van online daten en in real life ontmoeten, kan ik wel met enige stelligheid zeggen dat online daten voor de meeste vrouwen onder ons geen vastigheid en een langdurige relatie oplevert. Eindeloos swipen op Tinder, Inner Circle en Happn is niet de manier om de ware te vinden. Natuurlijk ontstaan er genoeg leuke avonden uit de chats en matches maar veel langer dan een nacht duurt het vaak

niet. Geschreven door Louise, woonachting in Amsterdam en inmiddels verliefd

Nog op zoek naar een goed voornemen voor 2021? Stop met Tinder, Happn, Inner Circle en

Bumble! Want zeg eens eerlijk, hoeveel uren heb je hier besteed aan zinloze gesprekken met onbekenden? Altijd maar verder swipen want wie weet is de volgende swipe echt je ideale man. Een paar jaar geleden trapte ik er met open ogen in. Met mooie beloften als ‘binnen één swipe een nieuwe liefde' en 'je nieuwe partner binnen handbereik’ installeerde ik fanatiek de populairste datingapps. De rollercoaster begon.

Hoe het begon

Samen met mijn partner in crime - de onderbuurvrouw - zette ik voorzichtig de eerste stappen in deze nieuwe onbekende online datingwereld. En eerlijk is eerlijk, ik was er op een gegeven moment niet meer vanaf te slaan. Ik zat er

urenlang op de apps, swipete voor vriendinnen of vergeleek met mijn Amsterdamse vriendinnen onze chats om te kijken of we niet in elkaars water aan het vissen waren. Amsterdam staat ten slotte bekend om zijn vrouwenoverschot dus de kans

dat we in dezelfde buurt dezelfde mensen tegenkwamen op de apps was zeer reëel. Maar wanneer ik de dates die ik in Amsterdam via Tinder heb gehad nog eens de revue laat passeren, kan ik eigenlijk alleen maar toegeven dat het meer een bonte verzameling voor een goed gevuld rariteitenkabinet heeft opgeleverd in plaats van een reeks potentiële relaties.

Te

Wat betekent het als een man niet lacht op de foto?

Van de dates die ik via de dating apps heb gehad kun je dus geruststellen dat het 9 van de 10 keer geen succes was. Neem bijvoorbeeld de jongen waar ik op een vrijdag een match mee had en na een leuk gesprekje en wat gekke verkleedfoto’s uitgewisseld te hebben maar meteen in een Amsterdams park mee afsprak. Bij zijn hallo begreep ik al waarom hij nooit lachend op de foto stond, het idee dat ik daar ooit mee moest zoenen, mij

niet gezien! Zelden een gebit gezien dat jarenlang zo liefdeloos was behandeld. En zijn gesprekken in real life? Wat een waterval aan slechte teksten wist deze jongen uit te kramen. Na zijn trotse verhaal over privé berichten aan een BN’er

en hoe hij daarna regelmatig met haar in bed belandde, haakte ik definitief af. Ik hoop dat hij alles verzon want anders heb ik plaatsvervangend medelijden met mevrouw de BN’er.

Daten met je trouwring om

Of die keer dat ik in Amsterdam Zuid in een café afsprak met een leuke man, gescheiden en 2 kids. Prima, ik moest toch hoognodig uit de jonge jongetjes fuik aangezien dat ook niets substantieels opleverde. Maar daarover in een

ander blog meer. Terug naar de date. Door schade en schande wijs geworden weet ik dat er genoeg getrouwde mannen zijn die als ze uitgaan hun trouwring afdoen om “plezier” te hebben. Maar deze date presteerde het tegenovergestelde, hij

wachtte mij op met een niet te missen blinkende trouwring om zijn vinger! ‘Ehhhh je was toch gescheiden? Jawel, maar lastig om definitief alle banden te verbreken bla bla…..’ Dat vind ik dus ook niet ok, dan heb je echt nog serious

issues. Dus nee, deze date ging ook niet door naar de volgende ronde. Wel zit er nog een leuke twist aan dit verhaal. Thuis plofte ik gedesillusioneerd op de bank en kon ik niet nalaten om toch weer even in te loggen bij de datingapps om

te kijken of er nog wat te beleven viel online. Ik chatte even met een al bestaande match, hij was student – jaja een jonkie – en vertelde dat hij als bijbaan in een café werkte. Bleek het dus de barman te zijn van het café waar

ik zojuist aan de bar had gezeten met mr ”Wedding ring”. Hij had de date met verbazing gadegeslagen en ik moet eerlijk bekennen dat mijn ogen tijdens de date wel af en toe waren afgedwaald naar deze charmante “Victor”. Mijn eigen First Dates aflevering was geboren en een lang verhaal kort, de volgende date stond alweer gepland.


Swipen en de ware vinden

Ondanks dat de laatste date in dit verhaal een geinige combinatie was van online daten en in real life ontmoeten, kan ik wel met enige stelligheid zeggen dat online daten voor de meeste vrouwen onder ons geen vastigheid en een langdurige relatie oplevert. Eindeloos swipen op Tinder, Inner Circle en Happn is niet de manier om de ware te vinden. Natuurlijk ontstaan er genoeg leuke avonden uit de chats en matches maar veel langer dan een nacht duurt het vaak

niet. Geschreven door Louise, woonachting in Amsterdam en inmiddels verliefd

Nog op zoek naar een goed voornemen voor 2021? Stop met Tinder, Happn, Inner Circle en

Bumble! Want zeg eens eerlijk, hoeveel uren heb je hier besteed aan zinloze gesprekken met onbekenden? Altijd maar verder swipen want wie weet is de volgende swipe echt je ideale man. Een paar jaar geleden trapte ik er met open ogen in. Met mooie beloften als ‘binnen één swipe een nieuwe liefde' en 'je nieuwe partner binnen handbereik’ installeerde ik fanatiek de populairste datingapps. De rollercoaster begon.

Hoe het begon

Samen met mijn partner in crime - de onderbuurvrouw - zette ik voorzichtig de eerste stappen in deze nieuwe onbekende online datingwereld. En eerlijk is eerlijk, ik was er op een gegeven moment niet meer vanaf te slaan. Ik zat er

urenlang op de apps, swipete voor vriendinnen of vergeleek met mijn Amsterdamse vriendinnen onze chats om te kijken of we niet in elkaars water aan het vissen waren. Amsterdam staat ten slotte bekend om zijn vrouwenoverschot dus de kans

dat we in dezelfde buurt dezelfde mensen tegenkwamen op de apps was zeer reëel. Maar wanneer ik de dates die ik in Amsterdam via Tinder heb gehad nog eens de revue laat passeren, kan ik eigenlijk alleen maar toegeven dat het meer een bonte verzameling voor een goed gevuld rariteitenkabinet heeft opgeleverd in plaats van een reeks potentiële relaties.

Te

Wat betekent het als een man niet lacht op de foto?

Van de dates die ik via de dating apps heb gehad kun je dus geruststellen dat het 9 van de 10 keer geen succes was. Neem bijvoorbeeld de jongen waar ik op een vrijdag een match mee had en na een leuk gesprekje en wat gekke verkleedfoto’s uitgewisseld te hebben maar meteen in een Amsterdams park mee afsprak. Bij zijn hallo begreep ik al waarom hij nooit lachend op de foto stond, het idee dat ik daar ooit mee moest zoenen, mij

niet gezien! Zelden een gebit gezien dat jarenlang zo liefdeloos was behandeld. En zijn gesprekken in real life? Wat een waterval aan slechte teksten wist deze jongen uit te kramen. Na zijn trotse verhaal over privé berichten aan een BN’er

en hoe hij daarna regelmatig met haar in bed belandde, haakte ik definitief af. Ik hoop dat hij alles verzon want anders heb ik plaatsvervangend medelijden met mevrouw de BN’er.

Daten met je trouwring om

Of die keer dat ik in Amsterdam Zuid in een café afsprak met een leuke man, gescheiden en 2 kids. Prima, ik moest toch hoognodig uit de jonge jongetjes fuik aangezien dat ook niets substantieels opleverde. Maar daarover in een

ander blog meer. Terug naar de date. Door schade en schande wijs geworden weet ik dat er genoeg getrouwde mannen zijn die als ze uitgaan hun trouwring afdoen om “plezier” te hebben. Maar deze date presteerde het tegenovergestelde, hij

wachtte mij op met een niet te missen blinkende trouwring om zijn vinger! ‘Ehhhh je was toch gescheiden? Jawel, maar lastig om definitief alle banden te verbreken bla bla…..’ Dat vind ik dus ook niet ok, dan heb je echt nog serious

issues. Dus nee, deze date ging ook niet door naar de volgende ronde. Wel zit er nog een leuke twist aan dit verhaal. Thuis plofte ik gedesillusioneerd op de bank en kon ik niet nalaten om toch weer even in te loggen bij de datingapps om

te kijken of er nog wat te beleven viel online. Ik chatte even met een al bestaande match, hij was student – jaja een jonkie – en vertelde dat hij als bijbaan in een café werkte. Bleek het dus de barman te zijn van het café waar

ik zojuist aan de bar had gezeten met mr ”Wedding ring”. Hij had de date met verbazing gadegeslagen en ik moet eerlijk bekennen dat mijn ogen tijdens de date wel af en toe waren afgedwaald naar deze charmante “Victor”. Mijn eigen First Dates aflevering was geboren en een lang verhaal kort, de volgende date stond alweer gepland.


Swipen en de ware vinden

Ondanks dat de laatste date in dit verhaal een geinige combinatie was van online daten en in real life ontmoeten, kan ik wel met enige stelligheid zeggen dat online daten voor de meeste vrouwen onder ons geen vastigheid en een langdurige relatie oplevert. Eindeloos swipen op Tinder, Inner Circle en Happn is niet de manier om de ware te vinden. Natuurlijk ontstaan er genoeg leuke avonden uit de chats en matches maar veel langer dan een nacht duurt het vaak

niet. Geschreven door Louise, woonachting in Amsterdam en inmiddels verliefd

Nog op zoek naar een goed voornemen voor 2021? Stop met Tinder, Happn, Inner Circle en

Bumble! Want zeg eens eerlijk, hoeveel uren heb je hier besteed aan zinloze gesprekken met onbekenden? Altijd maar verder swipen want wie weet is de volgende swipe echt je ideale man. Een paar jaar geleden trapte ik er met open ogen in. Met mooie beloften als ‘binnen één swipe een nieuwe liefde' en 'je nieuwe partner binnen handbereik’ installeerde ik fanatiek de populairste datingapps. De rollercoaster begon.

Hoe het begon

Samen met mijn partner in crime - de onderbuurvrouw - zette ik voorzichtig de eerste stappen in deze nieuwe onbekende online datingwereld. En eerlijk is eerlijk, ik was er op een gegeven moment niet meer vanaf te slaan. Ik zat er

urenlang op de apps, swipete voor vriendinnen of vergeleek met mijn Amsterdamse vriendinnen onze chats om te kijken of we niet in elkaars water aan het vissen waren. Amsterdam staat ten slotte bekend om zijn vrouwenoverschot dus de kans

dat we in dezelfde buurt dezelfde mensen tegenkwamen op de apps was zeer reëel. Maar wanneer ik de dates die ik in Amsterdam via Tinder heb gehad nog eens de revue laat passeren, kan ik eigenlijk alleen maar toegeven dat het meer een bonte verzameling voor een goed gevuld rariteitenkabinet heeft opgeleverd in plaats van een reeks potentiële relaties.

Tet

Wat betekent het als een man niet lacht op de foto?

Van de dates die ik via de dating apps heb gehad kun je dus geruststellen dat het 9 van de 10 keer geen succes was. Neem bijvoorbeeld de jongen waar ik op een vrijdag een match mee had en na een leuk gesprekje en wat gekke verkleedfoto’s uitgewisseld te hebben maar meteen in een Amsterdams park mee afsprak. Bij zijn hallo begreep ik al waarom hij nooit lachend op de foto stond, het idee dat ik daar ooit mee moest zoenen, mij

niet gezien! Zelden een gebit gezien dat jarenlang zo liefdeloos was behandeld. En zijn gesprekken in real life? Wat een waterval aan slechte teksten wist deze jongen uit te kramen. Na zijn trotse verhaal over privé berichten aan een BN’er

en hoe hij daarna regelmatig met haar in bed belandde, haakte ik definitief af. Ik hoop dat hij alles verzon want anders heb ik plaatsvervangend medelijden met mevrouw de BN’er.

Daten met je trouwring om

Of die keer dat ik in Amsterdam Zuid in een café afsprak met een leuke man, gescheiden en 2 kids. Prima, ik moest toch hoognodig uit de jonge jongetjes fuik aangezien dat ook niets substantieels opleverde. Maar daarover in een

ander blog meer. Terug naar de date. Door schade en schande wijs geworden weet ik dat er genoeg getrouwde mannen zijn die als ze uitgaan hun trouwring afdoen om “plezier” te hebben. Maar deze date presteerde het tegenovergestelde, hij

wachtte mij op met een niet te missen blinkende trouwring om zijn vinger! ‘Ehhhh je was toch gescheiden? Jawel, maar lastig om definitief alle banden te verbreken bla bla…..’ Dat vind ik dus ook niet ok, dan heb je echt nog serious

issues. Dus nee, deze date ging ook niet door naar de volgende ronde. Wel zit er nog een leuke twist aan dit verhaal. Thuis plofte ik gedesillusioneerd op de bank en kon ik niet nalaten om toch weer even in te loggen bij de datingapps om

te kijken of er nog wat te beleven viel online. Ik chatte even met een al bestaande match, hij was student – jaja een jonkie – en vertelde dat hij als bijbaan in een café werkte. Bleek het dus de barman te zijn van het café waar

ik zojuist aan de bar had gezeten met mr ”Wedding ring”. Hij had de date met verbazing gadegeslagen en ik moet eerlijk bekennen dat mijn ogen tijdens de date wel af en toe waren afgedwaald naar deze charmante “Victor”. Mijn eigen First Dates aflevering was geboren en een lang verhaal kort, de volgende date stond alweer gepland.


Swipen en de ware vinden

Ondanks dat de laatste date in dit verhaal een geinige combinatie was van online daten en in real life ontmoeten, kan ik wel met enige stelligheid zeggen dat online daten voor de meeste vrouwen onder ons geen vastigheid en een langdurige relatie oplevert. Eindeloos swipen op Tinder, Inner Circle en Happn is niet de manier om de ware te vinden. Natuurlijk ontstaan er genoeg leuke avonden uit de chats en matches maar veel langer dan een nacht duurt het vaak

niet. Geschreven door Louise, woonachting in Amsterdam en inmiddels verliefd